En ok almak istediiniz hediye nedir?

Bahsettiğim seramik hediport mu neydi tam olarak hatırlayamadım oradan geldi. gerçi hayatım boyunca seramik istemem demiştim ama kocişim bu sefer 12'den vurdu:)

Benimsu an çok istegim çok gûzel bir mutfak dolabi var. Kirmizi lake. Acayip modernnnn. Ve mutfakta ona uyacak, bir plazma. Bilgisayar ekranin bûyüklügünden lülülülülülü Yemek pisirirken arada bir bakarim naniknanik Su andaki mutfagim oldugu gibi beyaz, degistirmek istiyorum. Saolsun esim söz verdi yaza alacam diye :asigim: BAska birsey istedigim yok su an jeyyar
Ama 2 sene sonra salondaki koltuklari degistirmeyi düsünüyorum, hakiki deri koltuk alacam :1closedeyes:

Bravooo sana. Ben geçenlerde bir obje gördüm. Adı "Deniz Kabuğu Kase" idi. İnternetten ararsan bulabilirsin. Salonda çok hoş durur bence tatlım.

Ben takilardan cok hoslaniyorum.Mesela yüzük,küpe bileklik falan filan.Zaten esimde bunu bildiginden özel günlerde bana hep takilar alir.

Hayvanları çok sevdiğim için köpiş,kuş,hamster... ne olursa artık ...çok mutlu eder beni :1hug:

bende ya hediye alınsa hayvan isterdim heralde. neden biliyomusunuz istediğim herşeyi tabi bütçeme göre ben zaten alabilirim.... bitek isteyipte cesaret edemediğim hediye beni çok mutlu edebilir, bu da hayvan olabilir. ayyy ne güzel olurdu bi bakmışım aşkım ve aşkımın elinde bi kediş ya da kuş. bana alalım dese ya yok bakımı zor olur derim reddederim ama eve gelse hemen havalara zıplarım:dance:

valla şuan tv de koçak goldun bir beyaz altından yüzüğünü gördüm kalp şeklinde onu bulup aldırıcam..çok güzel yaa..

Bana bir ev alsa sanırım çok makbule geçer.
Kiracı olmak çok zor.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Banada kendi evimde eşimle ve nasip olurda bebeğimle mutlu mesut yaşamak nasip eder.
Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…