- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
- Konu Sahibi efetubi
-
maç anlatmakmı bayılırım be sewksiz karı seni cocuklar en büyük seytandır bunu unutma cocuk oyuncaklarınada dikkat naniknanik anladın sen onu
sevmek veya sevmemek bütün mesele bu!..........
sevmek sevmemek nedir bu:uhm: yenecek bir şeymi:uhm:
sevipde sevilmemekmi :uhm:sevilip sevmemekmi :uhm:
belkide bu kelimelere epeyce uzağım bence CADIARZU
yanımda dahi olsa çok özlüyorum yaaa.. (benim eşim denızcı ve benım yanımdakı her dakikası çok çok öenmli.. )
sinir olma olayıda bazı işlerı agırdan alması benı deli edıyor cunku seyri olup çıkınca butun işler bana kalıyor ..
bir evin hem kadını hem erkeği rolunde olmak bazen yoruyor insanı..
hııım... hangisini yazsam acaba dermişim ?? vallahi canım görüntüsüne hayranım 13 yıl sonra bile.. ama ne varki siniri bitiriyor bazen tüm güzelliğini. en çok uyurken seviyorum çünkü çok masum oluyor. birde kendi ailesini dinlemeyip benimle evlendiği için kayınvalidemlerin yanında yüce aşık rolünde halaaa bana karşı. o zamanda çook seviyorum . allah herkese mutluluk versin öpüyorum..
Kapıdan çıktığı anı seviyorum:gitme: hele asansörün sesi yok mu onu aşağıya taşıma sesi bana mehter marşı gibi geliyo :teytey:
dertliyis galiba ama nefret ettiğinide sölemelisin bence içine atma galiba penceresiz kaldın sıkıntıdasın neyin war arkadasım :1hug:
bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılır :sinifsinif: of çekmeyim dağlarda oturanlar evsiz kalmasın :roflol:
evet canım nefretim dağlar kadarmı desem demesemmi :çok üzgünüm:
sıkıntılarımı küçüçük dünya penceremden haykırıyorum ara ara
sıkıntılarımla burda anlatıp kimseyi sıkmak istemem sıkıntılarım yüreğimde kalsın polyanacılık oynamaya devam edek biz a.s
nefretini kus müsaitsen sohberte gelsene konusalım dertleşelimmmmmmmmm
teşekkür ederim ilğin için sağol arkadaşım
nefretim çok idi arada var ama artık kendi halimde biri oldum takmıyorum
çünkü kk bana yetiyor nefretleri unutturacak kadar
ilğin beni sevindirdi allah ne muradın varsa versin arkadaşım
görüşmek üzere :1hug:
akşam işten ilk geldiği anda çok seviyorum.
yemek yer yemez.hızla hazırlanıp ben kahveye çıkıyorum dediği zamanda çok sinir oluyorum(ama bu sayede dizilerimi rahat rahat izliyorum)kaydirigubbakcemile3
esım gece mesaısı olup calıstıgında sevıyorumkı ozman tum gece daha rahat kk ya gırıyorum:))
evde olup kkya gırıyorum dıye kızınca hıc sevmıyorum hep calıssa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?