En rahatsız edici filmler ?

Eraserhead-704667.jpg

Mezarına Tüküreceğim :50:
Aramızda bebek var :50:

İzleyip pişman olduklarım. Yarıda kapatttıklarım.

Kesinlikle evim sensin..fahriye evcenin yapmacık bebek taklitleri özcan denizin sanki aşırı yakışıklıymış gibi tavırları ve berbat oyunculuğu ben 50 .dkdan sonra dayanamayıp kapattım açıkcası.insanlarında bu kadar bayıla bayıla izleyip ağlamasın beni şaşırttı.

Bir Sırp Filmi kadar rahatsız edici bir film daha izlemedim. Nekromani, çocuk tecavüzü, ensest...Dikkat ceksin diye yapılmayan kalmamıs. Bu görüntüleri de birebir gösteriyorlar...

barda sinemada ızledım bazı yerlerde gozumu kapattım dayanamadım.

testere arkadasımın ısrarı uzerıne gıttım fılmın yarısına gelmeden sınemadan cıktım.

mezarına tukurecegım bazı yerlerını ızleyemedım kapattım dayanamadım.bu fılmın 2. side cıkmıs.

aslında genel olarak canlılara yapılan ıskence zulum ve korku tarzı fılmlerı sevmıyorum ızleyemıyorum.

Rahatsız etmek için yapılan filmleri sevmiyorum

Neden bir filmi rahatsız olmak için izlemeliyim ki ? Tecavüz olunca sanat filmi mi oluyor? İnsanların psikolojisini bozabilecek sahneler çekmek mi sinema?

Bu tür şeyler zaten gazetelerin 3.sayfalarında var rahatsız olmak istersem orayı okurum :)

Tabi ki hayatta gerçek olan şeyler var ama bu kadar gözümüze sokulmamalı. Dediğim gibi bunları 3.sayfada bulabiliyoruz zaten :)

Son düzenleme:
mezarına tüküreceğim 2 ve the seasoning house bu aralar izlediğim rahatsız edici filmlerdendi. meraklılarına duyurulur :27::52:

Benim listem şöyle:

Bir sırp filmi
salomun 120 günü
martrys
human centipide

bunlardan en iğrenci bir sırp filmiydi bence:27:

Back
X