Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle evim sensin..fahriye evcenin yapmacık bebek taklitleri özcan denizin sanki aşırı yakışıklıymış gibi tavırları ve berbat oyunculuğu ben 50 .dkdan sonra dayanamayıp kapattım açıkcası.insanlarında bu kadar bayıla bayıla izleyip ağlamasın beni şaşırttı.
Bir Sırp Filmi kadar rahatsız edici bir film daha izlemedim. Nekromani, çocuk tecavüzü, ensest...Dikkat ceksin diye yapılmayan kalmamıs. Bu görüntüleri de birebir gösteriyorlar...
Neden bir filmi rahatsız olmak için izlemeliyim ki ? Tecavüz olunca sanat filmi mi oluyor? İnsanların psikolojisini bozabilecek sahneler çekmek mi sinema?
Bu tür şeyler zaten gazetelerin 3.sayfalarında var rahatsız olmak istersem orayı okurum :)
Tabi ki hayatta gerçek olan şeyler var ama bu kadar gözümüze sokulmamalı. Dediğim gibi bunları 3.sayfada bulabiliyoruz zaten :)