- Konu Sahibi zamanyok_75
hem merak hemde eğlenceli olur diye düşündüğüm bir konu... En rezil anlarımızı yazıyoruz !! 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem merak hemde eğlenceli olur diye düşündüğüm bir konu... En rezil anlarımızı yazıyoruz !!![]()
hem merak hemde eğlenceli olur diye düşündüğüm bir konu... En rezil anlarımızı yazıyoruz !!![]()
hocam: dışarısı çok sıcak çok
ben: kafanız neden kızarmış ki :26:
hocam: kel olduğum için olabilir mi
ben:![]()
bir akşam eve geldiğimde ayakkabılarımı çıkarırken galoşu farketmem rezil olduğum milyonlarca andan biriydi. spor salonunda dolmuş durağına kadar, dolmuştan eve kadar sokaklarda galoşla yürümüşüm![]()
bir deneme sınavındaydım ortaokulda dershanede yapılan bir sınavdı allahtan karma bir dershane değildi hocadan lavaboya gitmek için izin aldım o pislik izin vermemişti malesef herkesin içinde sesli bir şekilde gaz çıkartmıştım off hala utanıyorum:18:
![]()
bir akşam eve geldiğimde ayakkabılarımı çıkarırken galoşu farketmem rezil olduğum milyonlarca andan biriydi. spor salonunda dolmuş durağına kadar, dolmuştan eve kadar sokaklarda galoşla yürümüşüm![]()
ben: Tolstoy'u her şekilde Dostoyevski'ye tercih ederim. suç ve ceza gibi bir psikolojik çözümlemeyi yazabilmek muazzam bir yetenek gerektirir
x (1 yıl sonra eşim olacak kişi): suç ve ceza Dostoyevski'nindir![]()
bir deneme sınavındaydım ortaokulda dershanede yapılan bir sınavdı allahtan karma bir dershane değildi hocadan lavaboya gitmek için izin aldım o pislik izin vermemişti malesef herkesin içinde sesli bir şekilde gaz çıkartmıştım off hala utanıyorum:18:
![]()
ben: Tolstoy'u her şekilde Dostoyevski'ye tercih ederim. suç ve ceza gibi bir psikolojik çözümlemeyi yazabilmek muazzam bir yetenek gerektirir
x (1 yıl sonra eşim olacak kişi): suç ve ceza Dostoyevski'nindir![]()
bir düğünde pyanıstın kurbanı ben;
anlaştıgım piyanıstın yerıne başka bır pıyanıst gelmıs, neyse çaldı ettı söyledı. sonra sıra bana geldı, dans sarkısını söyleyecegım.
parca baslıyor, .gelınle damat dansa baslıyor ve ben ıcımden dıyorum kı, '' yandım ben bu kadar ınsanın ıcınden nasıl cıkıcam salondan bu ne rezıl bır parca ''bu parca nıye boyle garıp, ters gıden bır seyler var'' deyıp mal pyanıste bakıyorum, mal kı ne mal...karaokeden çalıyormus parcayı.. parca da bır rezıl duzenlenmıs kı sormayın gıtsın, arkadan gaıpten gelen ses gıbı kadının sesı falan gelıyor...
tonum degıl ve zaten zar zor okuyorum, nakarata geldı parcanın akısı daha da degıstı, gelınle damat bana bakarak dans edıyorlar, bende mal pyanıste bakarak söyluyorum ve göz kaş işaretı yapıyorum. bir an adamın boğazına yapısıcam sandımsınırden kafayı yıyecegım o dereceyım yani...
o anda gelın bana bır el hareketı yaptı '' pes'' der gıbı
bende herkesın ıcınde pıyanıste sövup, mıkrofonu elımden bırakıp salonu terkettım
ama nasıl utandım, bana sorun..
rezıllıgın dıbıydı yaaaşimdi anlatınca guzel oluyor ama, o an yer yarılsaydı da dıbıne gırseydım
![]()
ceylın, benım durumum daha vahımdıAhaha
Bizde bir düğünde horon diye tutturduk birkaç arkadaş.
6 kişi falaniz horon bir basladi alakasi yok.
Tabi cekemedik 2 arkadaş yarida birakti halayi
Mal gibi kaldik bizde 4 kişiyle.
Herkes bize bakip gülüyor falan![]()