Hamileyken ilaçların önemli bir kısmı yasak. Yazz 24+4 kullanıyordum. O zaman süperdi. Hamileliğimin son döneminde çok bozuldu cildim. Şimdi yine iyi. Benim kızım 19.ayında. sizin bebek ne kadar ki?Ay ben şu cildim porselen gibi oldu olayına takıldım.emziriyorum hormonlardan cildim çok bozuldu.d.kontrol hapı düzeltiyomu.ama emzirirken kullanılmıyo sanırım
3 aylık daha bi türlü düzelmiyo cildim.d.kontrol hapı kullanmadım hiç bide bende pek ilaç içme huyu yoktur.unuturum kesin.Hamileyken ilaçların önemli bir kısmı yasak. Yazz 24+4 kullanıyordum. O zaman süperdi. Hamileliğimin son döneminde çok bozuldu cildim. Şimdi yine iyi. Benim kızım 19.ayında. sizin bebek ne kadar ki?
Acaba karisindan baska kimle ureyecek o erkek, aklini alirim akliniOnu kolay kolay her erkek kabul etmez.erkek için üretime katkıda bulunmak önemli :)
Su çok önemli özellikle süt üretimi için. Her saat başı bir bardak içmeyi unutma. Sevgiler3 aylık daha bi türlü düzelmiyo cildim.d.kontrol hapı kullanmadım hiç bide bende pek ilaç içme huyu yoktur.unuturum kesin.
Ay ne biliyim benim eşim kesinlikle kabul etmez.ama bende istemem öyle bişeyi.aynı şekilde tüp bağlatma olayınıda istemem.hayat bu bellimi olur.belki bidaha bebiş istenir.Acaba karisindan baska kimle ureyecek o erkek, aklini alirim aklini. Sorun bakalim baska Kimden cocuk istiyormus. Sacma erkeklik grurunu yerim.
Her ay adet olan BIZ, hamilelik desen BIZ Hala da kusuyorum bitmedi cilem. Uzerime spiral takayim yok HAP alayim.
Yok yok ya cidden bir sorun bakalim degerli spermleri daha nereye lazimmis. Ben iki cocuk yaptim mi tamam, ikna ettim. Cunku daha da lazim degil.
Hem korkusuz bir cinsellikte bilemiycem Hani derler ya zabbaha kadar dens
Bende sevmiyorum ama şuan mecbur kullanıyoz.ama biz sona doğru takıyozYa arkadaşlar, prezervatif sadece erkeğin değil ki kadının aldığı zevkin de içine ediyor. Bir bende öyle oluyor olamaz herhalde?
Ay ne biliyim benim eşim kesinlikle kabul etmez.ama bende istemem öyle bişeyi.aynı şekilde tüp bağlatma olayınıda istemem.hayat bu bellimi olur.belki bidaha bebiş istenir.
eşim bunu kabul etmez o çocuk istiyor ben erken olduğunu düşünüyorumm
hap kullansam hormonlara zarar veriyomuş sanırım
yeni evlendik daha bir ay olmadı biraz beklemek istiyorum
kesin bana güvenmiyormusun triplerine girecek
Markasına göre değişiyor. İyi de bir marka ben de aşırı yanma ve kuruluk yapıyor.tam eziyet oluyor. Daha iyi bi marka var onda sorun olmuyor.Ya arkadaşlar, prezervatif sadece erkeğin değil ki kadının aldığı zevkin de içine ediyor. Bir bende öyle oluyor olamaz herhalde?
Kenara bir tutam sperm atiyorsun o konu da kapaniyor. Kotusunu dusunursek bu maleseh Rabbim evlatlarimiza saglik versin. Ben yumurtalarimla her ay oynayayim da onlar jeden yapmasin. Vermeyin erkeklere su kadar prim ya. Bunun erkeklikle alakasi yok. Ben yumurtam bitince ya da sorun olunca Basil kadinliktan cikmiyorsam o da oyle. Alismadigimiz icin tuhaf geliyor AMA cok guzel bir korunma yontemi. Risk de dusuk baya. Amac korunmak zaten . kadinlar senelerdir ne cekiyorlar kadinsal hastaliklardan. Ben bu karari Verdim ve kendimi hazirladim. Hayirlisi olsun simdiden
eşim bunu kabul etmez o çocuk istiyor ben erken olduğunu düşünüyorumm
hap kullansam hormonlara zarar veriyomuş sanırım
yeni evlendik daha bir ay olmadı biraz beklemek istiyorum
kesin bana güvenmiyormusun triplerine girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?