• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En şeker bayramımız olsun :)

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar. Bugün bayram hepimiz farklı yerlerde hayatlar da bayram sabahına gözlerimizi açtık ve açıcaz :) ben gözümü açar açmaz aklıma çocukluk zamanımda ki bayram sabahları geldi. Aldığım bayramlıklar baş ucumda uyanırdım heyecanla onları giymek için sabırsızlanırdım onlar bugün için alındı çünkü bayram için..
Sonra Babam camiden gelirdi kardeşlerimle koşardik hangimiz öpücez ilk ellini diye.:) ilk harçlığı kim alacak derdindeydik belki de çocukluk işte:) sonra kahvaltı yapardık hep beraber güle eğlene ah annem ne güzel şeyler hazırlardı.
Akraba apartmaninda otururduk üst katımızda dedemler oraya giderdik halamlar amcamlar oraya gelirlerdi Cümbür Cemaat otururduk sofralar kurulurdu.:)
Elimizde poşetler kapı kapı bayram Kutlardik birde masum heyecanlı o zamanlar bayramlar yeni giysiler giyme şeker çikolata toplama harçlık almaydi hayatımda.:) büyüdükçe o heyecanlar kalmadı tabi..
Şimdi büyüdüm çok büyük de sayılmam 21 yaşındayım ama olsun çocukken bayram başkaydı benim için.
Ailemden ayrı ilk bayramım biraz duygusallastim ama olsun sevdiğim adamla açtım gözlerimi bu bayrama yuvamda çok şükür.
Zaman geçsede ailemin bayramlarını kutlamaya gitsem onlarda duygulanirlar eminim kahvaltı sofrasına oturunca bensiz.

Neyse arkadaşlar fazla uzattım kusura bakmayın hepinizin bayramıni kutluyorum büyüklerimin ellerinden bende aynı yaşta olanların ve Küçüklerin yanaklarından öpüyorum. En şeker bayram olsun bu bayram bizim için inşallah.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ramazan bayraminizi kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim. Saglikli, mutlu,huzurlu ve sevdiklerimizle gecirecegimiz nice bayramlara insallah. 🎉🍬🍭🍰🌼👏

Bayramınız mübarek olsun
Çocukken çok tatlı oluyor bayramlar ama büyüdükçe de onlara tat katmak elimizde diye düşünüyorum
Bu mübarek gün Rabbim kimsenin gülümsemesini eksik etmesin
Dünyanın her yerindeki Müslüman kardeşlerimize bayramı tattırsın Allah ım, savaşsız, güzel günleri olsun herkesin

Son düzenleme:
Bayraminiz mubarek olsun... Nice guzel, mutlu, saglikli bayramlara...

Selam arkadaşlar. Bugün bayram hepimiz farklı yerlerde hayatlar da bayram sabahına gözlerimizi açtık ve açıcaz :) ben gözümü açar açmaz aklıma çocukluk zamanımda ki bayram sabahları geldi. Aldığım bayramlıklar baş ucumda uyanırdım heyecanla onları giymek için sabırsızlanırdım onlar bugün için alındı çünkü bayram için..
Sonra Babam camiden gelirdi kardeşlerimle koşardik hangimiz öpücez ilk ellini diye.:) ilk harçlığı kim alacak derdindeydik belki de çocukluk işte:) sonra kahvaltı yapardık hep beraber güle eğlene ah annem ne güzel şeyler hazırlardı.
Akraba apartmaninda otururduk üst katımızda dedemler oraya giderdik halamlar amcamlar oraya gelirlerdi Cümbür Cemaat otururduk sofralar kurulurdu.:)
Elimizde poşetler kapı kapı bayram Kutlardik birde masum heyecanlı o zamanlar bayramlar yeni giysiler giyme şeker çikolata toplama harçlık almaydi hayatımda.:) büyüdükçe o heyecanlar kalmadı tabi..
Şimdi büyüdüm çok büyük de sayılmam 21 yaşındayım ama olsun çocukken bayram başkaydı benim için.
Ailemden ayrı ilk bayramım biraz duygusallastim ama olsun sevdiğim adamla açtım gözlerimi bu bayrama yuvamda çok şükür.
Zaman geçsede ailemin bayramlarını kutlamaya gitsem onlarda duygulanirlar eminim kahvaltı sofrasına oturunca bensiz.

Neyse arkadaşlar fazla uzattım kusura bakmayın hepinizin bayramıni kutluyorum büyüklerimin ellerinden bende aynı yaşta olanların ve Küçüklerin yanaklarından öpüyorum. En şeker bayram olsun bu bayram bizim için inşallah.:)

Sabah sabah ben de duygulandim yaa.
Ailem yok yanimizda demissiniz ya, bir tuhaf oldu icim.
Birilerinin hic annesi babasi olamayacak artik mesela.
Birileri evlatlarina harclik veremeyecek bugun.
Dunyanin bilmem neresinde kucaklanmayi bekleyen buyuk/kucuk herkese sarilasim var.

Bayraminiz mubarek olsun.

Sabah sabah ben de duygulandim yaa.
Ailem yok yanimizda demissiniz ya, bir tuhaf oldu icim.
Birilerinin hic annesi babasi olamayacak artik mesela.
Birileri evlatlarina harclik veremeyecek bugun.
Dunyanin bilmem neresinde kucaklanmayi bekleyen buyuk/kucuk herkese sarilasim var.

Bayraminiz mubarek olsun.

Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun. Allah bu bayramda annesi babası dünyada olmayan onlardan uzak olan herkesin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun. Allah bu bayramda annesi babası dünyada olmayan onlardan uzak olan herkesin yardımcısı olsun.

Benimde bu bayram icim buruk ne annem ne babam ne kardeslerim var bayramlasicak. Hepsi uzaktalar :-(

Bayramimiz mübarek olsun,sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara,rabbim tekrarını nasip etsin inşallah..

Her günümüz Bayram gibi geçsin, Allah hiç birimize sevdiklerimizden yoksun Bayram yaşatmasın.
Nice nice bayramlara kızlar...
:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X