en sevdigin makyaj malzemesi?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
basliyorum benim en sevdiigim makyaj malzemesi goz kalemi ve ruj alttaki senin en sevdigin makyaj malzemesi nedir?:68:

göz kalemi kesinlikle çok değiştiriyo çünkü gözüme kalem sürmeden bakkala bile gitmem:)

rujjjjj.............

bende ruju cok seviyorum surmesem bile aliyorumm evde bi rahat 8 10 tane rujum var:1:
goz kalemide gercekten degistiroyr insani goz kaleminin yeri baska:1:olmassa olmazlardan birisidir:65:

birde allıklara bayılırım ojelerde renkli renkli çok hoş olur

yaa ben butun makyajlari severim ama gunlukte hep eyeliner ve maskara olmazsa olmazlardan. pembe allık tabi bide acik pembe ruj:49::49: haa ojeleride unutmayalim onlarda olmasa olmazlarda:34:

yaa ben butun makyajlari severim ama gunlukte hep eyeliner ve maskara olmazsa olmazlardan. pembe allık tabi bide acik pembe ruj:49::49: haa ojeleride unutmayalim onlarda olmasa olmazlarda:34:

pek suslusun sekerim:)) makyaj demisken ben far ve rimel surdugmde gozlerimde asiri bir agirlik oluyor nedendir bilmem fazla surmuyorum bu nedenle...:44:

pek suslusun sekerim:)) makyaj demisken ben far ve rimel surdugmde gozlerimde asiri bir agirlik oluyor nedendir bilmem fazla surmuyorum bu nedenle...:44:

sekerim kadin dedigin biraz suslu ve alimli olur:34: yaa bende gunlukte far kullanmam ama kulanacagim zaman hafif yaparim ozaman agir ve kotu durmuyo.:61:

sekerim kadin dedigin biraz suslu ve alimli olur:34: yaa bende gunlukte far kullanmam ama kulanacagim zaman hafif yaparim ozaman agir ve kotu durmuyo.:61:

haklisin kadin dedigin suslu bakimli olur sen bide ewlenecen ya daha cok onem veriosundur:) agir derken gozumu rahatsiz edior o agirliktan bahsettim agriyo gozumm:1:

haklisin kadin dedigin suslu bakimli olur sen bide ewlenecen ya daha cok onem veriosundur:) agir derken gozumu rahatsiz edior o agirliktan bahsettim agriyo gozumm:1:

:1::1: hmm oylemii ozaman bence hic surme fari:61::61: evet canim ama tabi bazen dogal olmakta en iyisi:34:

Back
X