• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en sevdiğiniz arkadaşınızın eşini başka bir kadınla samimi görürseniz ne yaparsınız?

sevdiğiniz arkadaşınızın kocasını başka bir kadınla samimi görürseniz ne yaparsınız?

• sessiz kalırım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
gordugunuz an yanina gidin esinin nasil oldugunu sorun selam soyleyin oturmaya en kisa zamanda gelicem filan diyin yanina gidemiyosaniz sonsuza kadar susun karismayin en iyisi derim bence yani

onlari gørdugumu bir sekilde belli ederdim o adi adama, sonrada hemen arkadasimi arar su anda esinin/sevgilisinin nerde kiminle ne yaptigini bir bir anlatirdim,
hatta en guzeli onlara gørunmeden arkadasini arayip adres vermek,sucustu yakalansinlar en guzeli

Gerçekten zor bir soru, önce eşi ile konuş demek isterdim ama böyle bir işe kalkan insanla da ne kadar bu konuyu konuşabilirsin ki? Bence arkadaşına yumuşak bir dille anlatabilirsin.

bence arkadaşına anlatılmalı.kendimi onun yerine koydum da resmen iki kez aldatılmış hissederdim.biri eşim tarafından ikincisi arkadaşım tarafından.en azından kaduncağız tadbirini alır.söylemesseniz belki o ilkşki gizliden gizliden çok ciddi boyutlara gelecek.hemde hiç vakit geçirme bence tatlım.

kızlar geçen gün karşılaştığım bir olayla alakalı sizden fikir almak istiyorum,ne yapacağımı bilemiyorum çünkü.eşimle birlikte eğlenmek için bir yere gittik oldukça kalabalık bir mekan o ana kadar benim keyfimde gayet iyiydi,kocamla tabiri yerindeyse felekten bir gece çalıyorduk,aradan 1 saat geçtikten sonra bakınırken arkadaşımız olan adamı bir başka kadınla gayet samimi bir şekilde gördüm,hemen eşime durumu anlatınca bakma o taraf dedi.benim tadım o anda kaçtı tabi,kadını çok severim.o geceden 3 gün sonra arkadaşım bana gel dedi ama ben gidemedim çünkü kendimi tutmakta zorlanabileceğimi düşündüm.ne yapmam gerek yardımcı olun bana..

Kendini arkadasının yerine koy ve olayı arkadasına anlattttttttttttttttt boşver sen kocanı erkek tabii öle diycekk...Benim eşimi yakın bir arkadasım böle görecek ve bana söylemicek ve daha sonra olaydan bu yakın arkadasımın haberi olup bana söylemediğini anlıycam o arkadasımla ilişkimi keserim......gerçekten arkadasım olsa aldatılmama izin vermesdi beni uyarırdı diye..

Ama sıradan bir arkadasınsa boşver

arkadaşıma hemen söylerim çünki yakın arkadaşımı çok seviyorum iki yüzlü insan tarafından kullanılmasına izin vermem arkadaşım duyduktan sonra ne yapar orasına karışmam ama haberinin olması gerekir çünki aynı şeyi benim eşim yapsada arkadaşım söylemese çok gücenirim heralde

anlatmam karı-koca arasına girilmemeli hiç bir zaman durum ne olursa olsun çünkü hep araya giren kişi kötü olur ben buna çok şahit oldum anlatmazdım ama çok da doğru duramazdım heralde dilim sivridir benim arkadaşımın kocasını illaki iğnelerdim her gördüğümde

Tabi ki hemen anlatırdım,neden adamı koruyayım ki? hem bu durumda arkadaşımın aptal yerine konmasına göz yummuş olurum ve bunu yapmam

Bence karisma.. belki bana kizcaksiniz ama boyle seylere karisildiginda mutlaka adam kadini ikna edecektir ve arada kalan sen olacaksindir..

yuva yikmak isteyen kisi olarak goruleceksin bence..
arkadasini cok kotu gunler bekleyecek.

bence bisey deme kadincagiza..
adama gidip uyar ve yaptiklarini anlatmakla tehdit et
ayagini denk almasini soyle,.,
gozum ustunde de...
nebiliyim iste

belkide sandigin gibi degildir. tam olarak ne gordun bilmiyorumda...
adam yola gelmezse soylersin.

Bende sana kesinlikle katılıyorum

bende uygun bir dille anlatırdım.belkide örnekler vere vere anlatırdım belkide kadın biliyor ama susuyor..yakınlık dereceme göre değişirdi yani çokçok yakınsam zaten anlatırdım.uzaksam hiçççç bulaşmazdım

arkadaşınınızın yerinde olsaydım hem söylenmesini hemde söylenmemesini istedim bazen gerçekler o kadar çok acıdırki duymak istemeyiz sonuçların neler olabileceğini bilemeyiz bazen sonunda medeni bir şekilde ayrılıklar olmuyor bazen sonunda hiç beklemediğin şeylerle karşılaşabilirsin ve sonra pişmanlık keşke söylemeseydim tamam arkadaşını çok seviyor olabilirsin ama bir düşün onun için hayırlı olan senden duymakmı bence kendisi görür mutlaka bana bir arkadaşım söylemişti bir zamanlar nişanlın seni aldatıyor diye hiç konuşmadım birdaha o konuyu ve sonuç ne biliyormusun kız arkadaşımın gözü varmış haaaaaaaa yanlış anlama o farklı bir durumdu ama yinede söyleme derim

benim arkadaşımızın başına geldi.böyle biolay bizederdiki işte eşlerini görsem bibayanla asarım keserim.ama benim eşimide görürseniz beni uyarın.benim kapı komşum görüyor tabiki oarkadaşın eşini aman allahım komşum dediğine diyeceğine binpişman oldu.o yüzden sade erkedaşımın kocasına dicem bikelime şuolur.adammı oldunda eşini aldatıyorsun odayeter zaten.saygılar.

Önce gördügüm yerde direk karsisina cikar,merhaba falan derdim.Konusurdum ,esin nasil falan diye...Baktim adam tinlamiyo beni dogru arkadasima...Ispiyonculuk degil valla arkadasimin üzülmesine dayanamam,bilsin..:(

Arkadaşımı uyarmazsam benim arkadaşlığımın ne anlamı var,anlatırım bana tepkide gösterebilir,üzülebilir hatta isterse birdaha konuşmayabilir ama ben yapmam gerekeni yaparım,destekte olurum aynı şekilde banada öyle yapılmasını isterim uyarmalı arkadaşım beni:1closedeyes:

ya kızlar bu çok zor bi durum bence arkadaşta olsa başkasından duymak kötü etki eder, ama sanki başka olay anlatıyomuş gibi böyle bişey olsa sana söylense napardın şeklinde anlatmak bakış açısını öğrenmek daha doğru duruma göre söyleyip söylenmeyeceğine karar verilmeli ben kendim yakalayarak yaşadım insanın dünyası başına yıkılıyor belki onunda haberi var paylaşmıyor senin gördüğünü bilirse kötü olur sana tepki gösterir insanların yaşanan aynı olayda çok farklı tepki verdiği kişiden kişiye aynı tip olaya bakış açısının farklı olduğu ona göre etkilenmesininde farklı olacağını hesaba katmak gerekir ufffffffffff keşke olmasa bunlar yakıp yıkıp geçiyo

Back
X