- Konu Sahibi satenboyadakiyaglekesi
gordugunuz an yanina gidin esinin nasil oldugunu sorun selam soyleyin oturmaya en kisa zamanda gelicem filan diyin yanina gidemiyosaniz sonsuza kadar susun karismayin en iyisi derim bence yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçen gün karşılaştığım bir olayla alakalı sizden fikir almak istiyorum,ne yapacağımı bilemiyorum çünkü.eşimle birlikte eğlenmek için bir yere gittik oldukça kalabalık bir mekan o ana kadar benim keyfimde gayet iyiydi,kocamla tabiri yerindeyse felekten bir gece çalıyorduk,aradan 1 saat geçtikten sonra bakınırken arkadaşımız olan adamı bir başka kadınla gayet samimi bir şekilde gördüm,hemen eşime durumu anlatınca bakma o taraf dedi.benim tadım o anda kaçtı tabi,kadını çok severim.o geceden 3 gün sonra arkadaşım bana gel dedi ama ben gidemedim çünkü kendimi tutmakta zorlanabileceğimi düşündüm.ne yapmam gerek yardımcı olun bana..
Bence karisma.. belki bana kizcaksiniz ama boyle seylere karisildiginda mutlaka adam kadini ikna edecektir ve arada kalan sen olacaksindir..
yuva yikmak isteyen kisi olarak goruleceksin bence..
arkadasini cok kotu gunler bekleyecek.
bence bisey deme kadincagiza..
adama gidip uyar ve yaptiklarini anlatmakla tehdit et
ayagini denk almasini soyle,.,
gozum ustunde de...
nebiliyim iste
belkide sandigin gibi degildir. tam olarak ne gordun bilmiyorumda...
adam yola gelmezse soylersin.