• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en sevdiğiniz arkadaşınızın eşini başka bir kadınla samimi görürseniz ne yaparsınız?

sevdiğiniz arkadaşınızın kocasını başka bir kadınla samimi görürseniz ne yaparsınız?

• sessiz kalırım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Hemen gidip arkadaşına söylemelisin! diyemiyorum.. Belki ima edebilirsin.. ama direkt söylemeyi doğru bulmuyorum...Arkadaşın açısından düşününce.. Bu çok kırıcı bir durum...Arkadaşınızın karakterini siz az çok biliyorsunuzdur... Belki eşinin bu kaçamaklarından haberdardır ve böyle bir hayat yaşamayı, hayatını böyle devam ettirmeyi uygun bulmuştur..
Ancak, üzerimde yük kalsın istemiyorum.. arkadaşımın uyumasını istemiyorum diyorsanız, o halde bir şekilde ima edebilirsiniz .. Direkt söylediğinizde, adam arkadaşınızı ikna ederse böyle birşey olmadığına.. o zaman sizin düşeceğiniz durum da çok kötü olur.. Bunu göze alabiliyor musunuz? Bir düşünün...

Sonuç olarak bu kararı siz verebilirsiniz.. Arkadaşınızın karakterini göz önünde bulundurarak...

Ben böyle bir durumdan haberdar olmak isterdim..bunu da belirtmeden geçemeyeceğim...

Ay iki ucu .... değnek gibi... ne zor bir karar!!!..:(((

Her zamanki gibi naif ve akılcısın
a.s.a.s.

Olaylar kendi açımızdan baktığımızda evet '' ozaman kendimize görülen herşeyi anlatmasına inanırız'' ama bir başkası tarafından bakınca işler çok bambaşka oluyor maleseff....
O adamın çok yakın ve hanımında tanııdığı bir bayanda olabilir, hatta hanımı da biliyordur belki bir ihtimal o kadınla çıkacağını dışarıya... Tabi tek senin tanıdığın kadının hayatı için değil tanıyorsak ona göre bu seçimide kafadan geçirmeli....
Bunu hanıma sölemeden önce aradan zaman geçsin ve bir gün adamı gördüğünde bilmem nekadar samimisiniz ama '' bir kadınla gördüğünü ima edersiniz'' adam zaten orda korkuya kapılıyorsa yeter... sonra zamanla kendisi açılır eğer birşey varsa kadınla arasında...Sonuçta senin bildiğini bilmiş olur diye düşünüom:)

oncelıkle arkadasımın esini takip ederim hergun aynı yerdemı bulusuyorlar dıye
aynı saatte arkadasıma da randevu verıp onun görmesini sağlarım egerkı yapamazsam arkadasımla konusmam bazen bu konular ters tepkı verebılır :tomato:

ben arkadaşıma söylerim..arkadaşımın yüzüne baka baka bilmiyor gibi davranamam.

İbramm tatlıses nedior bilmion mu :mymeka:
niye sölüyorsun , sen onun kötülüğünümü istiosun kardeşim. Belki mutlular :Roflol::Roflol: öle demişti proğramında... allah bilir , onu ispiyonlayan biri olmuş, aklıma o geldii:Roflol:

ispiyonlarım tabiiki.jeyyarbaşkasına aşıksa arkadaşımla boşansın öyle kimle isterse gezsin.eğer benim başıma böyle birşey gelse ve arkadaşımın haberi olsa bana hemen söylemesini isterdim..ki ben de o evliliği gözden geçirebileyim.

işte herşeyi kişiselliştirme bacım beeeyasakkelime ... hem ne çabuk aşık ettin adamı karıya :Roflol: daha öle bişey yokmuş :1hug:

aşıklar demiyorum kiiii.adam arkadaşımla evli ama başka kadınla çok samimi değilmi? o kadınla ilişki süreçleri değil bence konu..önemli olan başka bir kadınla çok fazla samimi görülmesi.haaa belki ufak bir kaçamaktır,ciddi birşey değildir diye düşünmem.Bir gecelik kaçamaklar aldatmaya girmiyor mu? bence giriyor.ben söylerim arkadaşıma.o da bu işin doğru olup olmadığını kendi yöntemleri ile takib eder..

tamm ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm: niye kızıyorsun bana senağlamasenağlama... nebilim... bilmem :uhm:

benim başıma geLmişti,gittim kocayısLa konuştum,direk ark. yansıtmadım içinden çıkıLmaz bi haL aLabiLirdi..

ben bunu hep sorardim kendime.arkadasima da sorardim boyle sey olsa nasil davranilmali diye.ben yakin arkadasim olsa anlatirdim.cunki o benim samimiyetime niyetimin kotu olmadigina inanir.ama arada mesafe olan arkadasima demezdim.cunki yalnis anlasilmak istemem.haksizliga ugradim mi deliririm.arkadasim da gorse bana demesini isterim.salak durumuna dusurulmek istemem

asla karışmam,araya girmem...aman benden uzak olsun böyle meseleler. diyelim ki hiç de benim zannettiğim gibi bir durum yok,o kadına verdiğim şüpheleri bir daha gidermek ve aralarına açtığım gediği tamir etmek mümkün olacak mı? hiç sanmıyorum..

arkadaşımla konuşurum..
o benim arkadaşım sonuçta..
böyle bir durumda arkadaşım kalsa,onun da bana gelip anlatmasını beklerim.

asla kocasıyla konusmam! cunku bunu en yakın arkadsıma yapıyorsa konusulmayı haketmedıgnı dusunurum!! yanındakının bı akrabası olmadıgından emın olduktan sonra uygun bı dılle arkadsıma acıklarım kocasının nasıl bırı oldgnu..:kızgın:

benim de başıma geldi,arkadaşım eşinin çapkın biri olduğunu biliyordu,ama benden duymak ona çok ağır gelebilirdi diye ben söylememeyi tercih ettim...fakat eşine yani kocasına çok ağır laflar ettim...bir daha da görüşmedim...

Back
X