Arkadaşlar merhaba ;
İş yerimden bir arkadaşımın sorunu hakkında sizlerden yardım istiyorum . Ben pek yardımcı olamadım kendisine fisfisfis
Arkadaşım 1,5 yıllık ewli . Eşinin , ewli bir arkadaşı war . Bursa da oturuyorlar . Bu insanlar canları sıkıldıkça ; cuma günü akşamdan gelip , pazar gecesine kadar arkadaşımda kalıyorlar .Gelirken müsait misiniz diye sormuyorlar . Sadece eşine ; biz size geleceğiz diyorlarmış .
Arkadaşım çalışıyor , haliyle ewe yorgun geliyor . Bir hafta sonu war , onu da gönüllerince geçiremiyorlar .
Şimdi bu çift , istanbul a taşınacaklarmış we arkadaşımın bulunduğu semtte ew arayacaklarmış . Yine arkadaşıma emri vaki yaparak , ew bulasıya sizdeyiz demişler . Tabi ew taşınacağı için , sadece bu çift değil , çiftin anne babası vs . de gelecekmiş .
Ben eşinin birşeyler yapması gerektiğini söyledim ; ancak , eşi kimseye hayır diyemeyen biri . Kimseyi kıramam , bana ihtiyacı war diyormuş . Kaç yıllık arkadaşım diyormuş . Aslında etrafta bir sürü arkadaşları war , akrabaları war . Onlarda kalmıyorlar nedense ? Eşi de , tabii sıkıntıyı kendi çekmediği için , pek umursamıyor gibi geliyor bana a.s
Arkadaşım ; bunu benim halletmem gerekli , ama ne we nasıl söylemeliyim diyor . Kırmak da istemiyor , yapısı gereği . Kısacası , ben işin içinden çıkamadım . Yardım edebilir misiniz lütfen bilmiyorumkismile
İşyerimde yazdığım için , biraz aceleye geldi yazım . İnşaallah durumu anlatabilmişimdir
Ewet GriPin arkadaşım , gerçekten çok alem insanlar fisfisfis
Ne we nasıl söylemesi hakkında , yardım edebilecek kimse yok mu :1no2: