En Sevdiğiniz Yemek?

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Bayanlar en sevdiğiniz yemek nedir? Kızartma,hamur işi,tatlı hiç farketmez.Ben en çok patates kızartması ve köfte seviyorum :kedi:

Yemek ayırdetmem ama etçil bi insanım :))) köfte süper ve kızartmaları da severim. tabi yememek lazım ya... akannehir

pirinç pilavı tavuk yemekleri ve kuru fasulye en sevdiğim yemeklerdir
tabi kırmızı etide severim.sanırım biraz etçilim benkaydirigubbakcemile3

ben karbonhidratçıyım. makarna başta olmak üzere, pilav ve patatesi çok severim.

Ben balık severim. Kızartma dışında hepsini çok severim. Yanınada bol rokalı yeşil salata cokacimcoook

Ben en çok sulu köfte, nohut ve kuru fasulye gibi tahıl yemekleri ve patatesin her türlüsünü çok severim...

makarnanin her turlusu:asigim:
manti, yaprak sarmasi, bulgulu ve papatesli tatlar veee pizza

balık ve tavuk bayılırım. tavuk suyuna şipit birde süper enfesss. eşimde hamur işlerine bayılır dobiş dobiş geziyoz böylece :))))

mantı,her türlü hamur işi börek-çörek,yaprak sarması ve dolma çeşitleri...
pizza,sütlü tatlılar ve de yaş pasta..

ama hepsini çok sık tüketmiyorum genelde sebze ve baklagil ağırlıklı beslenirim..
balık hariç ..arada tavuk ve kızırmızı et...

yemek ayırt etmem ben de. ama özellikle sevdiğim taze fasülye,kuru fasülye,sarma.bir de denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim.

Benimde değişti,köfteyi hala seviyorum ama yaprak sarma ve özellikle yeni yeni yemeye başladığım zeytinyağlı taze fasılye top 5mde sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…