Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm kızlarrr...Hadi en sewdiğimiz yemekleri yazalım we sewmediğimz yemekleri paylaşalım..Ben ana yemek yanında illa makarna yiyenlerdenim.En sewdğim yemek karnı yarık..ımmmm:))
konu çok güzel ben en çok yeşil fasulye pilav severim
En sevdiğim yemek yaprak sarma, çiğköfte, en sevmediğim ise ciğer
cnm öle bır konu açmışsınkı wallahı canım çektı yazdıklarınızdan ben her yemeği severım ayırt etmem bıraz boğazıma düşkğüm galıba![]()
Ben her yemeğe bayılırım tam bir yemek canavarıyımdır en çok sevdiğim mutfak antep mutfağı mesela yuvarlama,içli köfte, çiğ köfte, kısır, makarna, mercimek köftesi kebaplar offffffff offff canım nasıl çekti şimdi yaşasın yemek yemek![]()
tam bir kumpir hastasıyıımm,çiğ köfteye bayılırım tabiki etsiz olcak.kırmızı et türü hiç birşeyi yemem.hatta kokusundan bile iğreniyomm![]()
Offff çiğköfte dedinde canım çookk çekti..Allah iyiliğini versn canımm nerden bulcaz şimdii..:)))) ama damak tadı çok iyi birisine benziyosun..![]()
Valla ayıptır söylemesi biraz öyleyimdir yani iyi yemekten anlarım neye ne koyarsan güzel olur fln bilirim de sanki dünyaya yemek yemek için gelmişim bayılırım yemeklere hele şimdi diyette yapıyorum var ya tok evin aç kedisi gibi hissediyorum kendimi.![]()
offf benimde canım kısır istedi
Hehehe :)) canım ye gitsin amaaaaaaaaaaan can boğazdan gelir.Yiyin gari hahahaha![]()
PKO belası yüzünden hiç kilo almamam lazım canım o yüzden sürekli diyet halindeyim arada bi kaçamaklarım da oluyor tabi onun haricinde hep diyet![]()
ben sütlü çorbayı hiç sevmem