En sıkıcı ve kötü olduğunu düşündüğünüz filmler

gravity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
2.528
653
163
İzleyipte beğenmediğimiz yarıda bıraktığımız izlenmesini tavsiye etmediğimiz filmleri paylaşalım. Tabi bu arada herkesin kendi düşüncesi bu çok güzeldi nasıl beğenmedin anlamasını bilene gibi tartışmalara girmeden. Kuşkusuz zevkler ve renkler tartışılmaz:))

Aklıma ilk gelenle başlıyorum.

Dünyayı kurtaran adamın oğlu

Son düzenleme:
hayatımda izlediğim en sıkıcı film adından da anlaşılacağı üzere " Mayıs Sıkıntısı" idi...
tamamen sıkıntılı bir filmdi...

sanırım izleyeli 8-9 sene olmuştur ama hep aklımdadır film boyunca sinemanın tavanlarını izleyip yanımızda tanımadığımız insanlarla muhabbet etmemiz

nicolas cage çok severim ama sihirbazın çırağı çok basit geldi iyi değildi

Bal- süt- yumurta üçlemesi dayanmak mümkün değil ya, bundan kötüsü olamaz

izlemeden yorum yapacağım ama Kutsal Damacana 3 ün kötü olacağını düşünüyorum.

biraz önce izledim antikacı dükkanı bana göre kötüydü

G.O.R.A ve A.R.O.G
Blair cadısı
daha çok vardırda aklıma ilk gelenler bunlar.. çok sıkmıştı beni

bir de lisedeyken gidip parama acıdığım Şener Şen in öyle felaket bir yapımın içinde nasıl bulunduğuna inanamadığım film "Amerikalı" var...tam bir facia kötü demek yetmez...

tardu flordunun oynadıgı O KADIN filmi son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi. film mi klip mi desem. saçma sapan bir şeydi.

sweney todd ve inglourious basterds büyük hayal kırıklığıydı bana göre

inglourious basterds-soysuzlar çetesi bende sinemada izlemiştim aynı şekilde bende hayal kırıklığına uğradım. Brad Pitt olunca bayağı beklentiye girmiştim.:))

şu insanı ne yerine koyduğu bile belli olmayan son dönemlerde patlama yapmış Türk korku komedi filmleri herkes bilir, berbattır

natalie portman ın son filmi siyah kuğu. film bittiğinde ekrana dalacaktım bu mu oscarlık film diye parama yazık oldu yaa

george coloneyin iyi geceler, iyi şanslar filmi çok ama çoooook sıkıcı bir filimdi ya....

here after-öteki dünya matt damon giriş kısmı güzeldi o kadar gerisi saçmaydı boşuna zaman kaybı oldu.Doğru düzgün bir kurgu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…