En şişman anne

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Dünyanın en şişman annesi olarak ünlenen ABD'li Donna Simpson, kilo vermeye karar verdi...
en_sisman_anne.webp

Daha fazla kilo almasını isteyen hayranlarının desteğiyle yılda 90 bin dolar kazanan 317 kilo ağırlığındaki Simpson, zayıflama kararını iki çocuğundan birinin babası olan siyahi nişanlısı Philippe Gouamba'dan ayrıldıktan sonra aldığını açıkladı...
anne.webp

Şu anda sadece "dünyanın en şişman doğum yapmış kadını" rekorunu elinde bulunduran Simpson, kısa süre önce dünyanın en şişman kadını olmak ve 317 kilodan 457 kiloya ulaşmak için internette bir kampanya başlatmıştı...
5278341-480x360.webp

44 yaşındaki Simpson, ayda 20 dolar (34 TL) karşılığında, sitesinden günde nasıl 15 bin kalori aldığını gösteriyordu...

Haftalık 750 doları bulan yeme-içme masraflarını da hayranlarının desteğiyle karşılayan Simpson, "Şişman Donna'ya son kez bakın" dedi. Simpson, zayıflama macerasını anlatacağı bir blog açacak.

2039883-480x360.webp

90 küsürüm doğum yapamıcam diye korkuyodum . . . korkuyomuşum .. korkmuyorum...

Şurda 8kilo fazlam var diye kendimi yıpratıyormuşum..hastalık olsa tamam da bilerek alması çok acınacak bi durum.. çocuğuna kendisine yetemez bide dünyada onca aç insan varken... toprak doyursun gözünü.

Şurda 8kilo fazlam var diye kendimi yıpratıyormuşum..hastalık olsa tamam da bilerek alması çok acınacak bi durum.. çocuğuna kendisine yetemez bide dünyada onca aç insan varken... toprak doyursun gözünü.
ay aynen orasına hiç girmiyorum bile. . ölüp gidecek çocuğunu öksüz bırakacak.. niye doğurmuşsa...

aMAN ALLAHIM O GÖBEK NE :( İÇİNE BEN GİRERİM YAZIK YAHU O KADAR AÇ İNSAN VAR...
ayrıca ben zayıfım sanki hiç problem etmicem artık :D

bu kadını belgeselde izlemiştim. zayıflamaktan çok korkuyorum,90 kilo olduğumda erkekler rahatsız ediyordu.zayıf kadınlar her erkeğin onlara asılmasına nasıl tahammül ediyor diyordu.

üvey annesi çocukken aç bırakıyormuş filan.hiç bir işini yapamıyordu tekerlekli sandalyeyle yürütüyordu çocukları.ağır hasta aslında.

Back
X