• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en son bitirdiğiniz kitap

Nasıl bir kitap?Aldım ama okumadım henüz..
Açıkçası 10 üzerinden 6 verdiğim bir kitap. Altı çizilesi satırları, önemli fikirleri var elbette ve bu yüzden okunmalı. Ama çok fazla tekrar var ve abarttığını düşündüğüm bölümlere, örneklere de sahip. Hatta hakikate tamamen ters düşünceler de var.

Arzularımın Listesi - Gregoire Delacourt

Zihnimi yormayacak, akıp gidecek bir kitap okumak istedim ve tam da öyle bir romandı. Hiç sıkmadı ve merak uyandırdiği için hızlıca bitirdim. Kendisine piyango çıkan bir kadının kararsızlığı ve başına gelen beklenmedik olaylar anlatılıyor.

Açıkçası 10 üzerinden 6 verdiğim bir kitap. Altı çizilesi satırları, önemli fikirleri var elbette ve bu yüzden okunmalı. Ama çok fazla tekrar var ve abarttığını düşündüğüm bölümlere, örneklere de sahip. Hatta hakikate tamamen ters düşünceler de var.
Anladım çok teşekkür ederim..🌸

Arzularımın Listesi - Gregoire Delacourt

Zihnimi yormayacak, akıp gidecek bir kitap okumak istedim ve tam da öyle bir romandı. Hiç sıkmadı ve merak uyandırdiği için hızlıca bitirdim. Kendisine piyango çıkan bir kadının kararsızlığı ve başına gelen beklenmedik olaylar anlatılıyor.
Bu kitabi hic bizaman okuma firsatim olmadi :KK43:
Elimde fransizcasi vardi okul icin okumaliydim okuyamamistim
Listeme koymaliyim sanirim

Ailenizin Kumandası - Saniye Bencik Kangal

Kitabın fikri ve tarzını beğendim. Kitapta elimizde hayalî bir kumanda olduğunu farz ediyoruz. Sol sayfada çocuklarla iletişimde kullanılan kötü, yanlış ifadeler yer alıyor, kumandayla bunları durdurma, dondurma işlemi yapıyoruz. Sağ sayfada da bu ifadeler yerine kullanilacak doğru ve uygun ifadeler yer alıyor, bunları kullanmaya alisiyoruz, çalışıyoruz.
Özellikle Saniye hanımın kitabı olduğu için almıştım, ilk kez okudum kendisini. İlk sayfalardaki kelime ve ifade seçimlerini, anlatım tarzını begenemedim, neyse ki sonraki sayfalarda cesitlendi, toparlandı, daha iyi bir hâle geldi.
Sanırım daha çok okul öncesi çocuklarıyla olan iletişimi kapsıyor. Bir iki bölümde ergenliğe girişten bahsetmiş yanlış hatırlamıyorsam. Faydalı olmadı diyemem ama daha farklı bekliyordum sanki.

Back
X