- 7 Ocak 2025
- 155
- 222
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir kitap?Aldım ama okumadım henüz..Bilinçaltının Gücü / Joseph Murphy
Açıkçası 10 üzerinden 6 verdiğim bir kitap. Altı çizilesi satırları, önemli fikirleri var elbette ve bu yüzden okunmalı. Ama çok fazla tekrar var ve abarttığını düşündüğüm bölümlere, örneklere de sahip. Hatta hakikate tamamen ters düşünceler de var.Nasıl bir kitap?Aldım ama okumadım henüz..
Anladım çok teşekkür ederim..Açıkçası 10 üzerinden 6 verdiğim bir kitap. Altı çizilesi satırları, önemli fikirleri var elbette ve bu yüzden okunmalı. Ama çok fazla tekrar var ve abarttığını düşündüğüm bölümlere, örneklere de sahip. Hatta hakikate tamamen ters düşünceler de var.
Bu kitabi hic bizaman okuma firsatim olmadiArzularımın Listesi - Gregoire Delacourt
Zihnimi yormayacak, akıp gidecek bir kitap okumak istedim ve tam da öyle bir romandı. Hiç sıkmadı ve merak uyandırdiği için hızlıca bitirdim. Kendisine piyango çıkan bir kadının kararsızlığı ve başına gelen beklenmedik olaylar anlatılıyor.