• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en son bitirdiğiniz kitap

Douglas Adams- Otostopçunun Galaksi Rehberi
Türk mizahı harici güldüğüm çok nadir mizahi eserler var. Bu kitap saçmalığın en mantıklı halini sunuyor. Çok güldüğüm eğlendiğim bir kitap oldu. Uzun zamandır öylece kitaplıkta duruyordu. Arada açıp okuyabileceklerim arasına girdi. 🤍 Bu arada herkesin seveceği tarzda bir kitap değil mutlaka ama mutlaka okuyun diyemem. Ama şans verilebilir ben beğendim🫠

Bakmak / Christian Madsbjerg

Akıllı ve derin düşünme, görünmeyeni görme, derin analizler ve içgörü içeren gözlemler yapma, farklı bakış açıları kazanma açısından oldukca zengin bir kitaptı. Büyük bir zevkle okudum ve çok şey öğrendim. 10 / 9

Algernon'a Çiçekler.. Okumayan herkese şiddetle tavsiye ederim. İnsanı kalbinden yaralayan, okurken nasıl kitabın aktığını anlamayacağı türden.

Un secret - Philippe Grimbert

Suan elimde 3 tane turkce kitap hangisinden basliyacagimi bilemedim. Tavsiyeleriniz varmi?

Sefiller
Nana
Kan donduran anilar

Gençlerle Baş Başa / Ali Fuad Başgil

Her yaştan insanın ama ekseriyetle gençlerin okuması ve her daim faydalanması gereken bir başucu kitabı. Reklamı çokça yapılan Jules Payot' nun İrade Terbiyesi kitabından daha iyi ve tesirliydi bana kalırsa.

Un secret - Philippe Grimbert

Suan elimde 3 tane turkce kitap hangisinden basliyacagimi bilemedim. Tavsiyeleriniz varmi?

Sefiller
Nana
Kan donduran anilar
Sefiller'den başlayın bence. Sıkıcı gelirse Nana'yı okuyun. Kanımın donmasina su sıralar dayanamayacagim için sondaki kitabı sona bırakırdım. 🩷

Ayasofya'da Bir Gece'yi okudum. İlk gençlik kitabı, kızıma almıştım ama kendim de okumak istiyordum merakla. Okudum, beğendim. Kitabın konusu gençlerin yaşadığı ufak çaplı bir macera. Bolca sanat tarihi bilgisi, tasviri içeriyor. Sonunu az buçuk tahmin edebiliyoruz (sanırım yetişkin olduğumuz için) :) Olayin hikayesi iki arkadaş tarafından anlatiliyor. Ufak bir olağanüstü durum da içeriyor. Hızlı akan bir kitap. Sanat tarihi tasvirleri sizi sıkmazsa okunabilir.

Kiremit Uçuran şiir kitabını kitaplarin arasında bulup bilmem kaçıncı kez okudum. Yazan kişi şarkıcı Erhan Güleryüz, Ayna Grubu'nun solisti. Zevkle okudum. Özlemişim. Geçmişe gittim tabii ki. Çocukluğum, gençliğim... Erhan her zaman iyi yazıyor 👍

Ya ne guzel bir konuymuş takip edeyimm:)
Ben got serisini okuyorum, şuan ejderhaların dansındayım.
Eş zamanlı olarak bu ay yaşamak kitabını okudum harikaydı 1 günde bitirdim. Şuanda da bir dinazorun anılarını okuyorum güzel gidiyor

Sefiller'den başlayın bence. Sıkıcı gelirse Nana'yı okuyun. Kanımın donmasina su sıralar dayanamayacagim için sondaki kitabı sona bırakırdım. 🩷
Merhaba
Evet Sefillerden basladim. Skci gelmedi cokda begenerek okuyorum simdilik. Sonrasinda Nanayi. En sona kan donduran anilar ile bitirip ramazanda Kuran ve meali yapmayi planliyorum sonra kaldigim yerden devam :)

Bahçıvan ve ölüm kanser hastası babasını kaybeden bir erkek ağzından süreci anlatıyor. Travma tetikliyor ama ağlaya ağlaya bitirip rahatladım. Hem neden başladım hem de iyi ki okudum dedirtiyor

Bugün tek günde saç örgüsü kitabını bitirdim hikayeler güzeldi ama devamını beklerdim üç farklı kadının kadın olmanın zorluklarını nasıl yaşadığını anlatıyor bir noktada da hayatları kesişiyor waow değil ama güzel okunur.

En son Matt Haig-İnsanlar kitabını bitirdim. Beni duygulandırdı ve kendime ve diğer insanlara olan bakışımı sorgulattı.

Back
X