• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en son bitirdiğiniz kitap

Taras Bulba ve Petersburg Öyküleri-Gogol

Yaprak Öz'ün Tılsımlı Tebessüm kitabını bitirdim en son bitireli 1 saat bile olmadı ama hala son 5-10 sayfanın etkisinden çıkamadım baya ters köşe yapmışlar kitabın sonunda

Doğan Cüceloğlu - Evlenmeden Önce

daha bitmemiş olsa bile taş,kağt,makas okuyorum.alıce feeney

En son Matt Haig'in Gece Yarısı Kütüphanesi kitabını bitirmiştim 2 ay elime almayıp kaldığım yerden devam edince 2 günde bitiriverdim son 50 sayfası daha sürükleyici herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir kitap
Bestseller kitapları genelde sevmem ama gerçekten harika bir kitaptı

İmam Gazali'nin İhya kitabini minik parcalara ayirip ince kitaplar yapmışlar. İki tane böyle ince kitap almıştım.
Kalın İhya iken de okumaktan sıkılmıştım bunu, ince hâlinde de okumak sıktı, kitap zor ilerledi. Yabanci dil olmasının etkisi cok, bizim gibi konusmuyorlar gibime geliyor, ceviride de bu hissediliyor ve okuyasım gelmiyor. Ama kitap yarim birakma huyum olmadığı icin kitabi bitirdim. Bir de irade konusunda işime yarayacak pratik çözümler aradığım icin bir an önce bu istedigim konuya girsin dedim, ama dolandikca dolanmis, diğer giriş bölümlerinin filan gecmesini beklemek zor geldi. Cok fazla yeni bir sey de öğrenemedim, bir iki küçük tüyo buldum sanırım, hepsi bu. Neyse okumaktan pisman olmadim, baska konularda da az bir şeyler öğrenmiş oldum. Ama bir daha Gazali almam gözüyle bakiyorum, ama Diyanet de baskısını yapmış, belki bir gün dayanamaz bir de ondan deneyeyim deyip ince bir kitabını alabilirim ilerde, belli olmaz.

Laetitia Colombani- Saç Örgüsü
Ben de en son o kitabı bitirdim, iki gün oluyor. Bugün de Albert Camus Tersi Ve Yüzü kitabını okumaya başlıcam. Daha önce Yabancı kitabını okumuştum ,çok sevmiştim. Bakalım bu da aynı tadı verecek mi🙌🏻

Orhan kemal- el kızı 🥹🥹 ( sinir krizi geçirmelik biraz)
Kemal varol- onu sevdiğim zamanlar 🥹🥹 (göçmen meselesi, biraz da aşk )

Taş kağıt makas -Alice feeney
Çok ters köşe bir kitaptı

Meksika Gotiği. Kitap güzeldi de sonraya doğru sıkmaya başladı bir an önce bitse dedim

Ooo çok iyiydi, aynı yazarın ne yaptığını biliyorum isimli kitabı da ters köşede zirve 😍
Şimdi yarım bıraktığım kitabı okuyorum o bitince almayı düşünüyodum diğer kitaplarını. Agatha Christie'ni okumayı çok severim bu yazarıda sevdim

Ciceklenmeler.. güzeldi
Su an Bahçıvan ve ölüm var elimde ama bir türlü odaklanamadim okuyup çok beğenen varmi

Back
X