En son gittiğiniz tiyatro oyunu?

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.665
892
773
Ben bugün oğlumla birlikte atlı karınca diye bir çocuk oyuna gittik.Hem oyuncular hemde verilen mesajlar çok iyiydi.Oyuncuların özellikle çocuklara gösterdiğe ilgiye ise teşekkürü bir borç bilirim.Teşekkürler akkaş tiyatro oyuncuları hepiniz mükemmelsiniz. a.s.

Bu sıtede benden baska tıyatroya gıden yok herhalde :1shok:

Neyse bu hafta cumartesıde yavrumla bırlıkte sen sakrak kabare oyununa gıttık.yavrucum cok eglendı. Şeniz

canım ya bu tiyatro bölümüne pek yazan yok ama bundan sonra ben sana bol bol yazarım bi tiyatro aşığı olarak daha dün hastane adlı oyuna giitik çok komik aynı zamanda düşündürücüydü.burda görüşmek dileğiyle öptüm:))

canım ya bu tiyatro bölümüne pek yazan yok ama bundan sonra ben sana bol bol yazarım bi tiyatro aşığı olarak daha dün hastane adlı oyuna giitik çok komik aynı zamanda düşündürücüydü.burda görüşmek dileğiyle öptüm:))

Teşekkür ederim canım demekki benim gibi 1 kişi daha var bu sitede ne mutlu :1hug: a.s.

bende tiyatroyu çok sewiyorum lisedeyken sık sık giderdim ama artık her istediğimde gidemiyorum açıkçası pahalı geliyor bana geçenlerde niyetlendm izin günümü o güne ayarladım kız kardeşimle gidecektik bi de baktım bilet 35 tl bizde diğer insanlar gibi sinemaya gittik ondan sonrada neden insanlar tiyatroya ilgili değil diye dert yanıyorlar iki kişi 70 tl olacak iş mi bu !!!!!!!

tiyatro kısmına bu kadar mı yazılmış?...
ben de bir tiyatro aşığıyım. en son gittiğim oyunda sahnedeydim :) "kaç baba kaç" adlı oyunu oynadık. çok keyifliydi. :) bugün de bir oyun izlemeye gidicem sanırım :)

ben de tiyatro aşığı biriyim ama özel tiyatrolara gitmek gerçekten güç. şehir ve devlet tiyatroları da sezonu kapattı, mecburen yeni sezonu beklemek gerek.

en son yalçın menteşin eros pansiyon adlı oyununu izlemiştim çok eğlenceli bir oyundu
baya güldük eğlendik arkadaşlarla...

en son yalçın menteşin eros pansiyon adlı oyununu izlemiştim çok eğlenceli bir oyundu
baya güldük eğlendik arkadaşlarla...

ben de izledim cok komık ve cok guzeldı
bu arada şebnem seheefer gercektencokcokcok guzel bır kızmıstvdekınden daha guzel yani

Kızlar bu arada yarın yine oğlumla tiyatroya gidicez görseniz o kadar çok eğleniyor ki canım benim. Şeniz

Teşekkür ederim canım demekki benim gibi 1 kişi daha var bu sitede ne mutlu :1hug: a.s.

sositososito evt canım kesinlikle herzaman yanındayım ama şu aralar yok buralarda keşke olsada gitsem kendimde amatör oynuyordum lakin bu ara teklifde yok oyunda vereliniortak:dance:

Geçen cumartesi yine götürdük oğlumu tiyatroya ama bu sefer tiyatro yerine adam olacak çocuk yarışması vardı.Benim kuzucukta katıldı fark var ı söyledi . opuyorumnanaktan

Yarın yine gidicez bakalım inşallah iyi olurumda götürebilirim oğluşumu. :Saruboceq:

Back
X