• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son hangi olayla yaşamın güzelliğini farkettiniz

mvkrnlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
545
5
96
Muğla
girişi ben yapayım....bugün bahar temizliği yapıyordum.o arada radyo açıktı.kulağım o yöne kaydı birden.sezen aksu hoşgeldin.bu şarkı eşimle benim şarkım.elimdeki bezi falan bıraktım.üşenmedim türk kahvesi yaptım.oturdum.netten tekrar açtım şarkıyı dinledm.eşimle tartışmıştık bugün.ve anladım ki yaşamak eşimle güzel iyiki var.hemen aradım.erken gel en sevdiğin biber dolmasını yapcam dedim.geldi yedik.mutluyum.yaşamak sen varsan anlamlı tontim:34::34:

geçenlerde çok ağır bir grip geçirdim, uzun süre yataktan çıkamadım, çok kötüydüm ve eşimle aramız kötüydü daha yeni evliyiz ve bu beniim ilk hastalığımdı eşim bana okadar iyi baktı ve ben okadar çok naz yaptım ki hiç öff demedi bana ve ne zaman gözümü açsam onun yüzünü gördüm.. onu çok seviyorum hayat onunla anlamlı ve güzel birdaha küçük şeyleri problem yapmamaya karar verdim:34:

ben nisanlimdan once bos yasamisim, bunu nisanlimi tanidigimda anladim. o hayatima girdigi gun ben dogdum ve hayat bana guzel o beni sevdikce.:nazar: "canim benim allah beni sensiz birakmasin"

Şu an yediğim patatesin pişmek üzereyken kokusunu duyduğumda!:38:

Haftasonları ailecek kahvaltı yaptığımızda gülüp eğlendiğimizde hayatın ne kadar güzel olduğunu anlıyrum:69:

ofisimin önündeki o sevimli kediyi görünce farkettim.
hayat güzel, yaşamaya değer, kendini bilmezler yüzünden üzülmeye değmeyecek kadar da kısa...

gökyüzüne bakınca anlıorum.sırf o maviyle beyazın o mükemmel uyumunu görebilmek için bile yaşamaya değer....

Dün cafede oturup kahve içerken sevgilim bana öyle bir baktı ki gözlerindeki yeşillik içime işledi baharlar geldi sanki içime. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizi o zaman daha iyi anladım. Aşk güzel şey :69:

Hayatı hep melankolik yaşayanlardanım. Annem,babam ve kedim aynı yıl öldüler.Hele kedim içimi yakıp kavurdu hayat arkadaşımdı o. Sonra hastalandım, ameliyatla rahim ağzım alındı.Hastanede ayılıp ilk gözümü açtığım an anneannemin sesini duydum.Başımda dua ediyordu. Sevgisi sesinden odaya yayılıyordu.İlk kez o zaman yaşamanın ne kadar önemli ve güzel olduğunu fark ettim.Çektiğim acı hala içimde ama artık kendimi eskisi kadar hırpalamıyorum.

Hayatı hep melankolik yaşayanlardanım. Annem,babam ve kedim aynı yıl öldüler.Hele kedim içimi yakıp kavurdu hayat arkadaşımdı o. Sonra hastalandım, ameliyatla rahim ağzım alındı.Hastanede ayılıp ilk gözümü açtığım an anneannemin sesini duydum.Başımda dua ediyordu. Sevgisi sesinden odaya yayılıyordu.İlk kez o zaman yaşamanın ne kadar önemli ve güzel olduğunu fark ettim.Çektiğim acı hala içimde ama artık kendimi eskisi kadar hırpalamıyorum.

başın sağolsun arkadaşım.gani gani rahmet eylesin allahım anne ve babana..
sanada çok çok geçmiş olsun..inşallah ömrünün geri kalanında hep huzurlu mutlu bi hayat sürersin.zaman seni olgunlaştırmış aslında.:69:
hep yüzün gülsün hayatta maalesef herşey insanlar için...kendine kendin için iyi bak arkadaşım:58:

Dün cafede oturup kahve içerken sevgilim bana öyle bir baktı ki gözlerindeki yeşillik içime işledi baharlar geldi sanki içime. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizi o zaman daha iyi anladım. Aşk güzel şey :69:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hep baharlar yaşaman dileğiyle canım:46::46::46:

salı günü alemize yeni katılan bebeciğimizle anladım.. onun o cennet kokusunu içime çekince dünyanın ne kadar güzel olduğunu ve bu güzelliklerin bize verilen hediye olduğunu düşündüm.. rabbime bin şükür..:9::9:

salı günü alemize yeni katılan bebeciğimizle anladım.. onun o cennet kokusunu içime çekince dünyanın ne kadar güzel olduğunu ve bu güzelliklerin bize verilen hediye olduğunu düşündüm.. rabbime bin şükür..:9::9:

allah analı babalı büyütsün canım:nazar::nazar::nazar::nazar:
...inşallah en kısa zamanda bende o cennet kokusunu içime çekerim:59:

hayatımızda bazen kötü olaylar yaşıyoruz
neden ben?diye soruyoruz kendimize..isyan üstüne isyan ediyoruz.en kötü şey benim başıma gelen diyoruz.savaşmak yerine bahaneler üretiyoruz.mutluluğun oranı yok arkadaşlar tanımı da yok bana kalırsa.kimi tomurcuk bi çiçek gördüğünde güzel şeyler düşünürken mutlu olurken kimisi de neden hala açmamış diye veryansın ediyor:44::44:
herşeye rağmen hayattan beklentilerimizi minimuma indirirsek o kadar mutlu olur yaşam o kadar güzel gelir...
hiçbir mutluluk kapısına gül bahçelerinden geçerek varacağımıza inanmıyorum:20:
bunları içimden geldi yazdım:61::61:

Back
X