çok sağol canım.. rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin insallah..
o kadar güzel bir şeyki.. anlatılası bir duygu değil
inşallah canım

haklısın..bazı duygular öyle hayatta.yaşamak gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım.. rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin insallah..
o kadar güzel bir şeyki.. anlatılası bir duygu değil
hayatımızda bazen kötü olaylar yaşıyoruz
neden ben?diye soruyoruz kendimize..isyan üstüne isyan ediyoruz.en kötü şey benim başıma gelen diyoruz.savaşmak yerine bahaneler üretiyoruz.mutluluğun oranı yok arkadaşlar tanımı da yok bana kalırsa.kimi tomurcuk bi çiçek gördüğünde güzel şeyler düşünürken mutlu olurken kimisi de neden hala açmamış diye veryansın ediyor:44::44:
herşeye rağmen hayattan beklentilerimizi minimuma indirirsek o kadar mutlu olur yaşam o kadar güzel gelir...
hiçbir mutluluk kapısına gül bahçelerinden geçerek varacağımıza inanmıyorum
bunları içimden geldi yazdım![]()
hep baharlar yaşaman dileğiyle canım![]()
baharın kokusu ve yemyeşil ağaçların üzerindeki bahar dallarını gördüğümde hep hatırlarım bunu.
ama en son bu sabah uyandığımda yanımda eşimi gördüğümde şükrettim hayatıma![]()
Gecenlerde kirmizi isikta duruyorum, hava güzel ve gökyüzü masmavi, birden 15-20 tane kuslar bir tarafdan öteki tarafa ucup büyük daireler cizdiklerini fark ettim, müzikde caliyor, sanki sirf benim icin yapilmis bir show`mus gibi onlari seyrediyorum ve öyle kaptirmisimki kendimi gözlerim doldu seyrederken.
Korna sesiyle uyandim, yesil yanmis bu arada, gülerek devam ettim yoluma....o bir kac saniye beni cok mutlu etmisti ama...öyle degilse bile öyleydi bence, onlar benim icin uctular sirf...evet biliyorum benim icindi...sirf benim icin...
Hayati detaylariyla görmek, duymak, koklamak, hissetmek kadar güzel birsey yok.
Bunlari yapan tüm insanlarin ne kadar sansli olduklarini bilmelerini isterim...![]()