• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son hangi olayla yaşamın güzelliğini farkettiniz

hayatımızda bazen kötü olaylar yaşıyoruz
neden ben?diye soruyoruz kendimize..isyan üstüne isyan ediyoruz.en kötü şey benim başıma gelen diyoruz.savaşmak yerine bahaneler üretiyoruz.mutluluğun oranı yok arkadaşlar tanımı da yok bana kalırsa.kimi tomurcuk bi çiçek gördüğünde güzel şeyler düşünürken mutlu olurken kimisi de neden hala açmamış diye veryansın ediyor:44::44:
herşeye rağmen hayattan beklentilerimizi minimuma indirirsek o kadar mutlu olur yaşam o kadar güzel gelir...
hiçbir mutluluk kapısına gül bahçelerinden geçerek varacağımıza inanmıyorum:20:
bunları içimden geldi yazdım:61::61:

katılıyorum.. bu dediğin hayatın ilişklerin her alanında geçerli ne kadar az şey beklersek o kadar az hayal kırıklığı mutsuzluk yaşarız..:71:

çok ağır grip geçirdim bu ay ve gribim hafifleyince aslında hiçbişiyin sağlığımdan önemli olmadığını, gereksiz şahıslar yüzünden üzülmenin çok gereksiz olduğunu anladım.. :34:

az önce küçük bir bebeğin gülüşünü görünce
hayatta hala saf kalan bir şeylerin olduğunu görünce
hayat hala yaşamaya değer dedim:69:

annemle babamın arası çok kötüydü ayrılma aşaması yani...
çok ağladım hiçbir arkadaşıma anlatmadım içime attım sonra değerli sandığım insanların ailemin yanında ne kadarda ufak olduklarını anladım...
annemle babam sorunları halletme yolunda büyük bi yol kat ettiler ve ben anladım ki yaşamak güzel çok güzel özellikle ailemle...

sevdiğimden az önce telefonda çook güzel sözler duyunca hayat güzel dedim :69:

Daha demin esimin gömleklerini ötülerken, kulagimda ipod`la sesli müzik dinliyordum birden sezen aksu`nun: salla salla, gül memeler... o anda ütüyü kenara biraktim, birden aklima bundan tam 15 sene önce bu sarkiyla tüm kizkardesler ve annem evde oynamistik, o geldi aklima ve gözlerimi kapatip sanki o dakikalara geri döndügümü hissettim.
Iyiki 4 tane kizkardeslerim varmis, hepsi birbirinden degerli...onlarsiz yanliz yasamak istemezdim...ayri olsakda. Iyiki annem hala var...ben o güclü kadinlarin en kücükleri olarak büyüdüm, onlar benim hayatimin ilhamlari...bende onlarin haylaz ve hala onlarin gözünde kücük kizkardesleri...

bazen sevdiğinizin sesi, bazen bebeğiniz,eşiniz,bazen bi kedi,bazen eşsiz bi manzara bazen güzel bi şarkı nasıl da hayata bağlıyor bizi değil mi??:59::59::59::59:
hayatta mutlu olmak için illa üyük olaylara gerek yokmuş aslında:31::31::31:

baharın kokusu ve yemyeşil ağaçların üzerindeki bahar dallarını gördüğümde hep hatırlarım bunu.
ama en son bu sabah uyandığımda yanımda eşimi gördüğümde şükrettim hayatıma:nazar::nazar:

oğlum dün sabah yanıma gelerek günaydın anneciğiiiim dedi bundan güzel mutluluk olamaz

Gecenlerde kirmizi isikta duruyorum, hava güzel ve gökyüzü masmavi, birden 15-20 tane kuslar bir tarafdan öteki tarafa ucup büyük daireler cizdiklerini fark ettim, müzikde caliyor, sanki sirf benim icin yapilmis bir show`mus gibi onlari seyrediyorum ve öyle kaptirmisimki kendimi gözlerim doldu seyrederken.:69:
Korna sesiyle uyandim, yesil yanmis bu arada, gülerek devam ettim yoluma....o bir kac saniye beni cok mutlu etmisti ama...öyle degilse bile öyleydi bence, onlar benim icin uctular sirf...evet biliyorum benim icindi...sirf benim icin...

Hayati detaylariyla görmek, duymak, koklamak, hissetmek kadar güzel birsey yok.
Bunlari yapan tüm insanlarin ne kadar sansli olduklarini bilmelerini isterim...:54:

Gecenlerde kirmizi isikta duruyorum, hava güzel ve gökyüzü masmavi, birden 15-20 tane kuslar bir tarafdan öteki tarafa ucup büyük daireler cizdiklerini fark ettim, müzikde caliyor, sanki sirf benim icin yapilmis bir show`mus gibi onlari seyrediyorum ve öyle kaptirmisimki kendimi gözlerim doldu seyrederken.:69:
Korna sesiyle uyandim, yesil yanmis bu arada, gülerek devam ettim yoluma....o bir kac saniye beni cok mutlu etmisti ama...öyle degilse bile öyleydi bence, onlar benim icin uctular sirf...evet biliyorum benim icindi...sirf benim icin...

Hayati detaylariyla görmek, duymak, koklamak, hissetmek kadar güzel birsey yok.
Bunlari yapan tüm insanlarin ne kadar sansli olduklarini bilmelerini isterim...:54:

kesinlikle senin için uçtular canım buna inan:13::13::13::13::13:

Cok güzel bir konu acmissin canim, tesekkürler bu arada....
Iste bak yine mutlu olmak icin bir sebeb, öyle degilmi?
Bakalim daha kimler neyle mutlu oluyor, buranin takipcisiyim artik...

bugün bebeğim bana bakıp güldüğü zaman o damaklarının ve küçücük dillinin tatlılıgini gördüğümde farkettim

Bugün Şirketin Önünde Yapılan Eylemde Bir An Tıkandım Kaldım..
Biber Gazı Sıkmışlar..
Molotof Kokteyli Havalarda Uçuyordu..

O Kadar Kötü Oldum ki, Turnikeyi Bile Görmedim, VIP'ten geçtim..

Su İçtikten Sonra Anladım Ne Kadar Güzel Olduğunu...
Baktım Eşim Geliyor Koşa Koşa Yukardan Görmüş Olmalı ki..
İşte O Zaman Daha Bir Güzeldi.. :16:

Back
X