• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son hangi olayla yaşamın güzelliğini farkettiniz

Sabah evime girdiğimde Ariel kokusunu duyduğumda!!!:64:

:126::126:
cenaze evinde kahkaha atan ulvi:52:
posterdeki kızın eteğini açmaya çalışan ulvi:27:
google a ben yazıp kendini arayan ulvi:44:
polisten kaçıp karakola sığınan ulvi:51:
yağmurlu havada bahçeyi sulayan ulvi:32:
kapakta tekrar deneyiniz yazınca kapağı tekrar kapatıp açan ulvi:7:
yok denecek kadar az olan ulvi:64:
155e ödemeli atan ulvi:57:
midesi bulanınca gebelik testi yapan ulvi:49:
hava atmak için hava alanına giden ulvi:66:
rüyasında gördüğü ak sakallı dedeyi nenesine ayarlamaya çalışan ulvi:51:
dilenciye para verip üstünü isteyen ulvi:35:
ben güldüm sizde gülün istedim:34:

Ona erikleri uzattığımda sıcaklığını içimde hissettiğimde...:87:

Tatile gitmeden önce kitaplarla,elbiselerle dolu valizimi hazırlarken yaşadığım mutluluk :))

Uyandığımda pencerem açılmış,göl manzarasıyla mis gibi temiz hava dolmuş odam :3:

Hayat çok kısa ve çook güzel :3:

Yolda giderken arabasında sigarasını yakmaya çalışan

cillop u gördüğümde , lan hayat galiba sen güzelsin dedım :1:

izmir'de her bahar hava güzel ve sokaklar mis gibi çiçek kokularıyla dolar ya... niyeyse bu anlar garip bir dejavu duygusuyla beni 15-16'lı yaşlarımın umut dolu, çoşkulu, heyecanlı anlarına götürür.
bugün yine bornova'nın dar bi sokağında çiçek kokularını içime çektiğimde, apartımanlardan silkelenen halının tozlarının ışık hüzmelerinde görülen dansını izlediğimde, sokak kedilerinin oynaşına şahit olduğumda son on yılda yaşadığım tüm hayal kırıklıklarına, yıkımlara rağmen yaşamın güzelliğini, coşkusunu içimde hissettim. o kadar bu hisle dolmaya ihtiyacım varmış ki gözlerim nemlendi. mutluluktan ağlamayı ve umutlu olmayı çok özlemişim.

içimdeki tüm güsellikleri gösteren anlatılmaz yaşanılası aşkı tanıyınca hayatımın gercekten ne kadar gusel oldunu farkettm sanki ondan öncem yokmuş gibiydi...

bugün saçıma bakım yaptım...tırnaklarıma en sevdiğim ojeyi sürdüm:16::16::16::16:
duş aldım misler gibi:21:
hayat kendine baktığın zamanda güzel galiba:97::97::97:

Bugün eşimle kahvaltı yaptım,bana iltifatlar etti,sahil gezisi yaptık,tavla oynadık,yemek yaptık mutluydum.Sonra da bu şiiri paylaştım.:)

Yaşamak güzel şey doğrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele gücün kuvvetin yerindeyse
Elin ekmek tutmuşsa bir de
Hele tertemizse gönlün
Hele kar gibiyse alnın
Yani kendinden korkmuyorsan
Kimseden korkmuyorsan dünyada
Dostuna güveniyorsan
İyi günler bekliyorsan hele
İyi günlere inanıyorsan
Üstelik hava da güzelse
Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey doğrusu.

izmir'de her bahar hava güzel ve sokaklar mis gibi çiçek kokularıyla dolar ya... niyeyse bu anlar garip bir dejavu duygusuyla beni 15-16'lı yaşlarımın umut dolu, çoşkulu, heyecanlı anlarına götürür.
bugün yine bornova'nın dar bi sokağında çiçek kokularını içime çektiğimde, apartımanlardan silkelenen halının tozlarının ışık hüzmelerinde görülen dansını izlediğimde, sokak kedilerinin oynaşına şahit olduğumda son on yılda yaşadığım tüm hayal kırıklıklarına, yıkımlara rağmen yaşamın güzelliğini, coşkusunu içimde hissettim. o kadar bu hisle dolmaya ihtiyacım varmış ki gözlerim nemlendi. mutluluktan ağlamayı ve umutlu olmayı çok özlemişim.

Bende bazen 90 lı yılların şarkılarını dinleyip İzmir'imi,ailemi,arkadaşlarımı anarım.Bazen ufacık bir olay bana da dejavu yaşatır,çocukluğumu,eskileri hatırlarım,özlem var özlem.:) Bende Bornova da yaşadım bir ara.:)

Bende bazen 90 lı yılların şarkılarını dinleyip İzmir'imi,ailemi,arkadaşlarımı anarım.Bazen ufacık bir olay bana da dejavu yaşatır,çocukluğumu,eskileri hatırlarım,özlem var özlem.:) Bende Bornova da yaşadım bir ara.:)

en büyük acı eski mutlulukları özlemek derler, doğrudur...
ama dejavu etkisi "eski mutlulukları yaşattığı" için içimi çoşkuyla doldurur.
90'lı yılların izmir'i, hele hele mandalina bahçeleri ve sazlıkların apartmanlardan çok olduğu bornova'sı düşünüldüğünde mutlu çocukluk yaşayan son kuşak biz miyiz diye düşünüyorum.
lise yıllarımda daha gelişmiş bir bornova vardı, süvari caddesinde dizili kafelere oturmak bizim için büyük bir büymüşlük göstergesiydi...küçük parkın gelişmesiyle dejenerasyon da başladı sanki ya da ben yaşlanmaya ve muhafazakarlaşmaya başladım. yine de çiçek kokulu sokaklar ve bahar havası her zaman eşsiz izmir'de...

arada şikayet etsemde farkındayımda; aslında eşime her baktığımda hayatın güzelliğini ve ne kadar şanslı olduğumu görüyorum..en sondada kızıma kavuştuğumda..ikiside hayatımda herşeyden önde

Şimdi de benim gözlerim doldu...:14:
Şu anda ben de yaşamın güzelliğini farkettim sayenizde..
Evimin ne kadar güzel bir yerde olduğuna bir kere daha şükrettim!!!:nazar:
Allahım hiç kimseyi yuvasından ayırmasın inşallah!:nazar::70:

Back
X