Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
girişi ben yapayım....bugün bahar temizliği yapıyordum.o arada radyo açıktı.kulağım o yöne kaydı birden.sezen aksu hoşgeldin.bu şarkı eşimle benim şarkım.elimdeki bezi falan bıraktım.üşenmedim türk kahvesi yaptım.oturdum.netten tekrar açtım şarkıyı dinledm.eşimle tartışmıştık bugün.ve anladım ki yaşamak eşimle güzel iyiki var.hemen aradım.erken gel en sevdiğin biber dolmasını yapcam dedim.geldi yedik.mutluyum.yaşamak sen varsan anlamlı tontim![]()
Cok güzel bir konu acmissin canim, tesekkürler bu arada....
Iste bak yine mutlu olmak icin bir sebeb, öyle degilmi?
Bakalim daha kimler neyle mutlu oluyor, buranin takipcisiyim artik...
sağol canım
siz olmazsanız bi anlamı olmazdı ki![]()
gece geç yattım..yatarkende dedim ki öğleye kadar uyucam:97::97::97:
sabahın 7sinde kapı çaldı ama nasıl:18::18: korktum birden fırladım.sinirliyim de ama
sabah sabah kim bu dedim kendi kendime:44:
açtım bi baktım zeynep(yeğenim 4 yaşında alt katta oturuyo ablam) kocaman bi kolye takmış
teyze bak kolyem güzel mi ?
demez mi gülücükler saçarak..içeri geldi öyle sarıldım ki ona.çok mutlu oldum
uzun zamandır hiç bu kadar huzurlu uyanmamıştım![]()
tomurcuğundan patladı patlayacak olan minik menekşemin o emeğini görebilmek ve her canlının var olma çabasını hissedebilmek her bir duyumla,....bende varım,menekşem gibi,yerdeki az önce döktüğüm ekmek kırıntılarını taşımaya çalışan karınca gibi...hayat gerçekten güzel...