• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son hangi olayla yaşamın güzelliğini farkettiniz

Sabah sabah güzelliğimi anlata anlata bitiremeyen bir adamın gülüşüyle buluştuğumda...:12::69::nazar:

bu sabah sevdiğimin kollarında uyandığım da anladım ki bu his için yaşamaya değer..

2007de yaşadığım derin acıdan sonra ;kamuya atanmak ve onu tanımak bana yaşamın güzelliğini gösterdi;bana acılarımı biraz olsun unutturdu;kavuşamasak da ona kızgın ve kırgın da olsam hala aklımda bir beyaz düştür o..Çünkü beni onun kadar yaralamadı.Yapabileceği buydu..Çünkü onun da ;onu benden ayıran bir düşü vardı..Benim için beyaz bir düş olmayı hakediyor.Onsuz da olsam onun içimdeki varlığı;çok uzak biryerlerde yaşıyor oluşu beni mutlu ediyor..
He is my dream..

girişi ben yapayım....bugün bahar temizliği yapıyordum.o arada radyo açıktı.kulağım o yöne kaydı birden.sezen aksu hoşgeldin.bu şarkı eşimle benim şarkım.elimdeki bezi falan bıraktım.üşenmedim türk kahvesi yaptım.oturdum.netten tekrar açtım şarkıyı dinledm.eşimle tartışmıştık bugün.ve anladım ki yaşamak eşimle güzel iyiki var.hemen aradım.erken gel en sevdiğin biber dolmasını yapcam dedim.geldi yedik.mutluyum.yaşamak sen varsan anlamlı tontim:34::34:

Allah bozmasin caniim, her tartistiginizda sezen aksu dinle sende :-) esine de dinlet..

gece geç yattım..yatarkende dedim ki öğleye kadar uyucam:97::97::97:
sabahın 7sinde kapı çaldı ama nasıl:18::18: korktum birden fırladım.sinirliyim de ama:45:
sabah sabah kim bu dedim kendi kendime:44:
açtım bi baktım zeynep(yeğenim 4 yaşında alt katta oturuyo ablam) kocaman bi kolye takmış:53::53::53::53::53::53:
teyze bak kolyem güzel mi ? :66::66:
demez mi gülücükler saçarak..içeri geldi öyle sarıldım ki ona.çok mutlu oldum:54::54:
uzun zamandır hiç bu kadar huzurlu uyanmamıştım:69::69::69:

gece geç yattım..yatarkende dedim ki öğleye kadar uyucam:97::97::97:
sabahın 7sinde kapı çaldı ama nasıl:18::18: korktum birden fırladım.sinirliyim de ama:45:
sabah sabah kim bu dedim kendi kendime:44:
açtım bi baktım zeynep(yeğenim 4 yaşında alt katta oturuyo ablam) kocaman bi kolye takmış:53::53::53::53::53::53:
teyze bak kolyem güzel mi ? :66::66:
demez mi gülücükler saçarak..içeri geldi öyle sarıldım ki ona.çok mutlu oldum:54::54:
uzun zamandır hiç bu kadar huzurlu uyanmamıştım:69::69::69:

ayy yavrum yaaa. :emir_bebek:

Bir gün iki çocuklu bir aile gezintiye çıkarlar.
Çocuklardan biri yorulur ve babasının kendisini kucağına almasını ister.
Baba da yorgun olduğunu söyler. Çocuk ağlamaya başlar.
Baba bir tek kelime söylemeden ağaçtan bir dal keser,
dalı bıçakla düzeltir ve oğluna verir.
"Al oğlum sana güzel bir at" der.
Çocuk sevinçle ata biner ve sıçrayarak, ata vurarak evin yolunu tutar.

Baba gülerek kızına
"İşte hayat budur kızım. Bazen zihnen veya bedenen kendini çok yorgun hissedeceksin.İşte o zaman kendine değnekten bir at bul ve neş'e ile yoluna

devam et ... Bu at, bir arkadaş, bir şarkı, bir şiir, bir çiçek, bir çocuğun tebessümü olabilir."
topiğimize uygun bi hikaye paylaşmak istedim..buraya yorum yapan tüm arkadaşların aslında DEĞNEKTEN Bİ ATI var değil mi:61::61::97::97::97:

yaşamı güzel yapanda güzel insanlar değil midir ? ((manevi güzellikten bahsediyorum))

geçen gün pastaneye gittim.bir kadın girdi arkamdan 2 fakir oğlan çocuğuna pasta götürmek istediğini söyledi.kuru pastalara falanda baktı..böyle iyi giyinimli orta yaşlıydı

dayanamadım sordum evet dedi aslında 15 kişiler ama birinin doğum günü ona götürücem..ayrıntısını öğrenemedim.yardım etmek istedim fakat o anda müsait değildim

iyi insanlar ölmemiş :69:

bu olaydan sonra karamsarlığım gitti =)))

son reglimde :D yani dün. ölüyorum sandım. ağrıdan gözümü açınca yeniden doğmuş gibiydim bu sabah. :32:

Doğuştan sağlık problemi olan bir çocuğu gördüğümde... O gün ve öncesinde kafama taktığım tüm dertler gözümün önüne geldi sanki birden... Ve ne kadar gereksiz, önemsiz, saçma olduklarını düşündüm. Şu hayatta sağlık herşeyden önemli bence. Sağlıklıysanız kafanıza taktığınız tüm dertleri çözüme ulaştırabilirsiniz. Allah'ım hepimize sağlık, sıhhat versin.

tomurcuğundan patladı patlayacak olan minik menekşemin o emeğini görebilmek ve her canlının var olma çabasını hissedebilmek her bir duyumla,....bende varım,menekşem gibi,yerdeki az önce döktüğüm ekmek kırıntılarını taşımaya çalışan karınca gibi...hayat gerçekten güzel...

tomurcuğundan patladı patlayacak olan minik menekşemin o emeğini görebilmek ve her canlının var olma çabasını hissedebilmek her bir duyumla,....bende varım,menekşem gibi,yerdeki az önce döktüğüm ekmek kırıntılarını taşımaya çalışan karınca gibi...hayat gerçekten güzel...

kesinlikle:46::46::46::46::46::46:

bugün tlfnda kardeşimin sesini duyduğmda..keşke dedim o zamana 2dkkalığına dönebilsem:59:
ne güzeldi eskiden 1 simit alır ikiye böler yerdik kardeşimle.yol paramız olmadığı zamn yürürdük eve kadar yorulmazdık.
denize giderdik akşama kadar güneşlenir gecede yanıklardan uyuyamazdk
gülerdik sabaha kadar.
:60:
öyle özledim ki kardeşim seni..
neyse yaşadığını mutlu olduğunu bilmekte bana güç veriyor

Back
X