ben nisanlimdan once bos yasamisim, bunu nisanlimi tanidigimda anladim. o hayatima girdigi gun ben dogdum ve hayat bana guzel o beni sevdikce."canim benim allah beni sensiz birakmasin"
Hayatı hep melankolik yaşayanlardanım. Annem,babam ve kedim aynı yıl öldüler.Hele kedim içimi yakıp kavurdu hayat arkadaşımdı o. Sonra hastalandım, ameliyatla rahim ağzım alındı.Hastanede ayılıp ilk gözümü açtığım an anneannemin sesini duydum.Başımda dua ediyordu. Sevgisi sesinden odaya yayılıyordu.İlk kez o zaman yaşamanın ne kadar önemli ve güzel olduğunu fark ettim.Çektiğim acı hala içimde ama artık kendimi eskisi kadar hırpalamıyorum.
Dün cafede oturup kahve içerken sevgilim bana öyle bir baktı ki gözlerindeki yeşillik içime işledi baharlar geldi sanki içime. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizi o zaman daha iyi anladım. Aşk güzel şey
ofisimin önündeki o sevimli kediyi görünce farkettim.
hayat güzel, yaşamaya değer, kendini bilmezler yüzünden üzülmeye değmeyecek kadar da kısa...
salı günü alemize yeni katılan bebeciğimizle anladım.. onun o cennet kokusunu içime çekince dünyanın ne kadar güzel olduğunu ve bu güzelliklerin bize verilen hediye olduğunu düşündüm.. rabbime bin şükür..
allah analı babalı büyütsün canım
...inşallah en kısa zamanda bende o cennet kokusunu içime çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?