En son ne zaman ağladınız ?

5 dk öncesenağlama

4 gundur durmadan agliyorum.
bu aralar oylesine aci cekiyorum ki. sanki kalbimin ortasina kocaman bir kaya oturmus gibi. nefes almak bile zor geliyor.
artik aglamak istemiyorum aglamayacagim desem de elimde olmadan gozlerimden yaslar suzuluyor.

1 saat önce.. :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

hep benim isteklerim oluyormuş eşim kendi istedigini yapmak istediginde bin tane bahane cıkarıyormuşum

En son 1 saat once, ama son 4 gundur surekli aglama halindeyim zira cok ciddi bir bitis/hayata yeniden baslama karari almak zorundaydim umarim Allahim ,Meleklerim beni korumaya ,kollamaya devam ederler, cok uzgunum ..

şuan gözlerim dolu bi kenara çekilip ağlamak istiyorum.. değmez gerçi ama içimi boşaltmak istiyorum..

valla hatırlamıyorum şükür son zamanlarda hiç ağlamadım.zaten ağlamamı gerektircem kötü bir şey de yok hayatımda.Rabbime bin şükür.zamanında çok ağladım yeter artık zaten güleyim.ayağım yere basmıyor son zamanlarda.

icim doldumu acar bir sarkı kapıyı kilitler aglarım.. icime atmam hicbir zaman. en son dün gece aglamıstım..

dun sabah saat11de twde gokhan turkmen dön sarkısında
kahwaltı ediyodum bogazıma dizildi lokmalarımsenağlama

bu gece....
öle içim sıkıldı ağladım mafoldumben
düşünmemek için oyunu açtım,müziğide son ses ama yinede...mafoldumben

bu aksam 120 isimli filmi izledim..icim disima cikti..hüngür hüngür aglatti bu film beni..halen basim agriyor..

Prison break'ın son bölümlerini izliyorum...
22.bölümün sonundaki çalan müzikte ağladım....
Ve şimdi gittikçe dizinin bitimine geliyorum ve ben sulu gözlü biri olaraktan dizi bitincede ağlıcam:a015::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…