En son ne zaman ağladınız ?

Dün akşam 120 yi izlerken senağlama
O küçücük, yürekli şehitlerimize ağladım senağlama
Yazılcak çok şey var şu son olaylardan sonra ama anlayan anlar zaten.... turkbayragi

dün akşam aldığım bir mail yüzünden ağladım. gönderen eski sevgilimin kardeşiydi.hakaret dolu bir maildi

Sabah erken saatlerde...kalbim taslasti ama hala nasil gozumden yaslar inebiliyor,anlamam mumkun degil...

dün gece benden biranda uzaklaşan sevdam için ağladım.ve hep ağlayacağım.seni çok seviyorum onur.

dün eşimin bi lafına kızdım gözümden 2 damlacık süzülüverdi hemen

en son dün agladım aklıma geçmiş geldi düşündüm bi sigara yaktım oturdum agladım ondan öce hergün aglardım aglamakta kar etmiyor artık yaşadıklarıma

dün yaprak dökümünü izlerken çok ağladım çok..
nedense cem'in ölümü çok etkiledi beni..:gitme:
genç yaşta gitmesi,hayata dolu dolu bağlı olması filan..
kayınvalidemle birbirimize peçetelerimizi bölüştürmemiz de ayrı bir trajedi örneğiydiakannehir

Şükürler olsun Yarabbim..
O kadar uzun zaman oldu ki,hatırlamıyorum..
Ama belki yarın bulutların üzerinde 1,2 damla akar Ankara'ya uzaktan bakarken..:gitme:

az önce

ben melankoliğim galiba nedensiz ağlamayı severim
gerçi bunun nednleri vardı ama öyle büyük şeyler değildi
ağlayabilmek güzel şey inanki

2 gün önce gülmekten ağladım. kardeşimle gülüşüyorduk, sonra anlamsız bir şekilde kendimden geçtim, sinirlerim mi boşaldı artık ne oldu bilmiyorum. ama çok feci güldüm ve gülerken süzüm süzüm süzüldü yaşlarım. kendime geldiğimde karnım ağrıyordu kaydirigubbakcemile3

bu sabah saat 7 sularındaydı=(
sevgilmle problemlermz vardıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…