- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
Evet kızlar dün konu açmıştım mesaj atmıyor aramıyor diye. Dün akşam işten çıktım eve geçerken durum attım telefona ve anında bizim ki bakmış duruma. Ve bu insan 6 saattir bana yazmadı. Bende onun üstüne dedim ki ne kadar merak etmesen de eve geldim dedim iyi yaptın dedi ama benim tepem öyle bir attı ki resmen deli oldum. Biraz laf söyledim ama kesinlik kırmadan üsluplu bir şekilde bana dediği şey bugun çok yoğundum çok sinirliyim sonra konuşalım yazdı. Bende onun üzerine biz bu mesaj işini yüz yüze konuşalım bir gün dedim tamam dedi. Daha sonra aradan 2 saat geçti ve beni aradı ne yapıyorsun ne ediyorsun diye. Bugün çok yoğundum çok sinirliydim elime telefon alamadım en son aldım baktım sen durum atmışsın ona baktım dedi. Ben çok fazla mesaj sevmiyorum arama daha iyi dedi falan filan. Gününü anlattı telefonda arkadaşına geçiyormuş filim izlemeye onları söyledi sonra kapattık. Daha sonra ben hiç bir şekilde mesaj falan atmadım oda atmadı saat 11 di ben aradım yatacam diye 2 dakika konuştuk kapattık. Ben artık ona mesaj konusunu açmak istemiyorum dırdır yapan bir kız olmak istemiyorum bakacağım eğer düzelirse düzelir düzelmez ise uygun bir dille konuşacağım. Evet çocuk değiliz ama insan da sevgilisini azıcık merak eder