EN SONUNDA BENDE HAMİLEYİMMMMM

hayatbu16

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
60
28
18
her ay hüsrana uğramaktan bıkmıştım tam ümitlerim tükenirken hamile olduğumu öğrendim dün. Allah isteyen bütün anne adaylarının karınlarını bebişle doldursun :)
Bu ay farklı bir yöntem denedim ;5 günlük perhiz ve yumurtlamadan bir gün önce korunmasız tek ilişki olmaz demiştim ama oldu.....:)

Ben evli bile degilim ama gorunce yazmak istedim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Cook tebrik ederim: )

her ay hüsrana uğramaktan bıkmıştım tam ümitlerim tükenirken hamile olduğumu öğrendim dün. Allah isteyen bütün anne adaylarının karınlarını bebişle doldursun :)
Bu ay farklı bir yöntem denedim ;5 günlük perhiz ve yumurtlamadan bir gün önce korunmasız tek ilişki olmaz demiştim ama oldu.....:)

hayırlı olsun canım :) Kafaya takmadığın ay oldu demekki.. Tek ilişki ile.. Rabbim verince oluyor. Darısı başımıza :)

Tebrik ederimmmmmm.. Rabbim daim etsin inşallah.. Mercimeğinin kucağında olduğu günleri de göstersin Allah..

Kızlar en son adet tarihim 02/09/2014 6 haftalık hamileyim ama ben 11 ne iliskiye girdim bana göre 4 haftalik ultrasyonda görünmedi offf iki haftaya attı doktor randevuyu siZce dış gebelik olabilirmi

Back
X