- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Baaakk guzellik offffff( harikaaa yaaa
Sen benim açık halimi hic gormedin demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk boy buyuk boooy hepimizeee yeterr :)))ay ben cok severim cekirfegi hpc basinda otururken ders yaoarken alir citlerimmmKücük boymu büyük boymu cekirdek haydini cıtlayak![]()
Yok kiz gormedimmmmmmmm ozelden atta bakayimmmSen benim açık halimi hic gormedin demi![]()
Geç hadi senin için de koyayim![]()
Gordum gordum
mash cok hos,tatli naifsin canim
valla yolda gorsem boyle cimcime oldugun aklima.gelmez kiz![]()
Cimcime diyince insan farkli bisi bekliyo dimiiiGordum gordum
mash cok hos,tatli naifsin canim
valla yolda gorsem boyle cimcime oldugun aklima.gelmez kiz![]()
Yok kiz gormedimmmmmmmm ozelden atta bakayimmm. Byiltcan bennjjj
![]()
Yoooo ben oyle beklememistimmmmmmmmm daha farkli bisi hayal ettiydim boyle sarisinnnnnfalannHahahahaherkez beni ilk başta erli butlu olgun biri bekliyor , bir bakıyorlar tam bir cimcime
![]()
Yok yaa odada oynayıp kuduruyolar bazen ayarlarım kaçıyo bi bağrıyorum toz oluyolarHimmmmm anladik canim benimm iyi yapiyorsunnnm yardimci oluyorsun ne guzel ama basin agriyor mu cok :)
hicteee oyleee sanmadimm biluiyorudmmmm cimcimee oldugunu...Hahahahaherkez beni ilk başta erli butlu olgun biri bekliyor , bir bakıyorlar tam bir cimcime
![]()
O zaman ne heyecanlandiriyon hihAtmamgunah
![]()
![]()
![]()
Zor vallahi o kadar cociuhun icinde olmak. Birde yaramazlarsaaa bas agrisi resmen..Yok yaa odada oynayıp kuduruyolar bazen ayarlarım kaçıyo bi bağrıyorum toz oluyolar)
Ben profiline koymam ozelden atayim sana bekle :)marga sira sende artikkkprofile bekliyoruz
![]()
hicteee oyleee sanmadimm biluiyorudmmmm cimcimee oldugunu...![]()
E çocuk olucak okadarZor vallahi o kadar cociuhun icinde olmak. Birde yaramazlarsaaa bas agrisi resmen..
herifinin yanindaaa kucucuk masum bir kiz gibi duruyorsunnnnHabibtem reelden bahsediyorumbenim herif büyük ya . Beni de oyle bir şey zannediyorlar
![]()
Attim resim bak bebegimmmmarga sira sende artikkkprofile bekliyoruz
![]()