- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
akşam yemeğinde ne varOy oy benim tatlım ya çok sağol ama yaptım kız akşam yemeği yapacaktım ancak bitirdim ağır vasıtayım ya uzun sürdü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam yemeğinde ne varOy oy benim tatlım ya çok sağol ama yaptım kız akşam yemeği yapacaktım ancak bitirdim ağır vasıtayım ya uzun sürdü![]()
Kimiiii bana da diyinn![]()
evet ebruşumm az önce gözüme bir makyaj yapayım dedim gözümün içine far tozları kaçtı hepYarismanin baslamasina daha cok var, merakla bekliyorum![]()
Kimiii hanım ablammm@NAZ_24 dedide ondan sordum tanırmıyız diye
Kimiii hanım ablammm![]()
nede hanım ablaacımKim olduğunu bilmiyorum bende,nickini söylese belki tanırız o kişiyi.
Beybisi sikinti basmis evdeyim bendeDüzene alışmaya çalışıyorum.
İse başladım sen
Buralar benim zamanımda dutluktu
Uzun bi kaç zamandır giremiyorum ya ruhum daralıyor![]()
nasıl da bılıyorsun huyumuiyi yapmışsınDionee canım kankacağıma haber vermedim diye bana triplencek şimdi ahahaha
nede hanım ablaacımsorularımla deli edicem şeniii
![]()
günaydın kanki sizin orda sabah yeni mi oldu kızBeybisi sikinti basmis evdeyim bende![]()
Yok kanki tunaydin burda saat 17:00 sizden 1 saat ondeyiz..günaydın kanki sizin orda sabah yeni mi oldu kız![]()
Küflü sensin kızım kıskanç domdomSelam beybilerEnHarbiKiz kiz kuflu gel
neden deli edecekmişim seni hanım ablaamHahahahhha deli et beni hadi![]()
Oy kuzum gecmis olsun, bir sey yok ama degil mi?evet ebruşumm az önce gözüme bir makyaj yapayım dedim gözümün içine far tozları kaçtı hep![]()
seni etiketlemeyecektim parmağım gitmiş yanlışlıklaa kankaanasıl da bılıyorsun huyumu![]()
neden deli edecekmişim seni hanım ablaam![]()
pek fark yokmuş yavvYok kanki tunaydin burda saat 17:00 sizden 1 saat ondeyiz..