- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.001
Bende hiç görmedimmmm nerdeler acabaaa![]()
kankişim bak sanane getirdimnm
![]()
Ne demisler "Mal bulanindir"

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
Ne demisler "Mal bulanindir"cikilatar benim oldu ,tesekkurler margacim
![]()
ayıpsın iç bakarız icabında.. fal bizim işimizdir kih kih ahahahaVavvvvvv cok tesekkur ederim beybisi cok guzel gorunuyor..fal bakacan mi bana:)
afiyet bal şeker olsun nurummmmmNe demisler "Mal bulanindir"cikilatar benim oldu ,tesekkurler margacim
![]()
Iyi ettin canim degisiklik iyidir..o eski avatarım bütünleşmişti benle sıkıldım bunu koyayım dedim :)
Yaaa guzin ablanin eline su dokecen desene ay simdi sosyal medyada bir yazi okudum hem guldum hem korktum..ayıpsın iç bakarız icabında.. fal bizim işimizdir kih kih ahahaha![]()
ayy ne okudun bana da söylee :)Yaaa guzin ablanin eline su dokecen desene ay simdi sosyal medyada bir yazi okudum hem guldum hem korktum..
bekliyorum rabişkooo
Ayyy korkunc ama bak erkek dadanmis cok komik yaa:))ayy ne okudun bana da söylee :)
aaaa korkunçlu şeyler anlatmaaaaaaAyyy korkunc ama bak erkek dadanmis cok komik yaa:))
Hosgeldin nurcum:)
aaaa korkunçlu şeyler anlatmaaaaaakorkarım gece gecee
Ceylinimdeceylinim geçen senin açtığın konuyu gece yarısı okudum nasıl korktum varyaaaaa
![]()
afiyet bal şeker olsun nurummmmm
ne istersin başkaaaaa söyleeee
şöyle senin mutfaktan buralara koyabileceğin tatlı çeşitleri var mıı gözümüz doysun![]()
Evet canım kardeşinin konusuuuu , şuan nasıl ciddenKardesimin konusunu mu ?![]()
telefondan girdiğin için yok diyorsun yani eeee nasıl doyacak bu gözlerimiz aşk olsunTatli sozun yeter canim
mutfaktan tabi ki eklerim ama resimleri pc attim , acinca buraya da eklerin ara ara![]()
telefondan girdiğin için yok diyorsun yani eeee nasıl doyacak bu gözlerimiz aşk olsun![]()
ahahahahahha hadi hadiiiii tatlılar sendennnnnBu satte goz doymasi zararliymis zaten canim ,gozezite yapiyormus diyo uzmanlar![]()
kız konuya okumaya daldın unuttun biziAyyy korkunc ama bak erkek dadanmis cok komik yaa:))