- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.861
çıtı pıtı mıYaaa cıtı pıtımısın:)) balık etlimisin ona göre yorum yapacam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıtı pıtı mıYaaa cıtı pıtımısın:)) balık etlimisin ona göre yorum yapacam![]()
Bak canım çok güzel ciciler varEl.emeklerine bir bakimmm neler var![]()
Şükür iyiyim valla yok daha hazırlamadım kombinimi ama katılacam inşallah...İyiyim canım sen nasılsınYarışmaya katıldın mı
Kombin yarışmasına
![]()
Heee yaaa onlarin derdi bizimi gerdiAman boşver bize ne![]()
Allah iyilik versinŞükür iyiyim valla yok daha hazırlamadım kombinimi ama katılacam inşallah...
Tabi canımHeee yaaa onlarin derdi bizimi gerdi![]()
Citymaxe git centrepoint iyi kombin yap tatlmmmmŞükür iyiyim valla yok daha hazırlamadım kombinimi ama katılacam inşallah...
Nasillsin varmi.bir sorumun romatizlarin basladimi.ya kemik.erimesi sekerin ciktimi bakalimmmTabi canım![]()
Vavvvvv onlardan giyoruz demek:))) zatini onlardan baska yokki..ama baya kaliteliler Haa:)C
Citymaxe git centrepoint iyi kombin yap tatlmmmm![]()
He vallahiiii alisveris merkezleri.var daa cok pahaliii ne elin arabini zengin edeyim.memlekete gider orda alisveris yaparimVavvvvv onlardan giyoruz demek:))) zatini onlardan baska yokki..ama baya kaliteliler Haa:)
Hadi ordan sensin yaşlıNasillsin varmi.bir sorumun romatizlarin basladimi.ya kemik.erimesi sekerin ciktimi bakalimmm
.dikkat et yaslilar da cocuklar gibi hemen etkilenirlerr...simdi senib bakima ihtiyacin vardir..![]()
Heee tamam tamam.uzulmee yasli.benimmmHadi ordan sensin yaşlı![]()
He vallahiiii alisveris merkezleri.var daa cok pahaliii ne elin arabini zengin edeyim.memlekete gider orda alisveris yaparim![]()
Ben senden büyüğüm kalk sen getirHeee tamam tamam.uzulmee yasli.benimmmkalk su getir bana hadi
![]()
Ahahaha şimdi dikkat ettimdeBenim takvimmm deee acaip.seyler yazmiss bu takvimi cikaracam.yaaa ne bu yanliw seylere tesvik ediyorr![]()
Su istedik su hem.ben hamileuommm hamilenin elinden su icilmesmisBen senden büyüğüm kalk sen getir![]()
Tamam getiriyorumSu istedik su hem.ben hamileuommm hamilenin elinden su icilmesmis![]()