- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.961
ekşi mandalina yiyorum suyunu gözüne sıkıyım mı he sıkıyım mıbak 4 yıl sonra gelir o konuyu hortlatırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekşi mandalina yiyorum suyunu gözüne sıkıyım mı he sıkıyım mıbak 4 yıl sonra gelir o konuyu hortlatırım![]()
Türkiyeliyimsen nereliydin nevoş ya![]()
en tarz sokak yarışmasını kazanmıştım benBekleriz canım :) dahaaa çok vakit var yavaş yavaş hazırlanmaya başlayabilirsin meselaaa :) aramıza hoşgeldinnnn![]()
bak yaaa bana sıkmaekşi mandalina yiyorum suyunu gözüne sıkıyım mı he sıkıyım mı![]()
Akıllı olun aklınızı alırımbak yaaa bana sıkma
saksımdaki çiçeeeeğmeeeee sık sen onu mandalina gibi koksunSaksi_Degilim_Ben
parfüm yapar satarız kk bit pazarındaa
sonrada neNevreste gelir konumuzu kapar
![]()
aaaaaa nick değişmissin tanıyamadım canım yaaa :)en tarz sokak yarışmasını kazanmıştım benayy heyecan yaptım hafta içi giyip çekeyim bari
![]()
habibte gelir reklam yasak der kesinAkıllı olun aklınızı alırım![]()
diğer topiclerde aktifimde sonra katılmadım bidaha yarışmayaaaaaaa nick değişmissin tanıyamadım canım yaaa :)
nasılsın görüşmeyeli :)
ilk yarışmanın ilk birincisiiii![]()
Ahahahahaha seri üretimm. kopardın benii Marga'mbak yaaa bana sıkma
![]()
Bende iyiym canım az önce film izlemiştim şimdi yeni bir film bakıyorumdiğer topiclerde aktifimde sonra katılmadım bidaha yarışmaya
iyiyim canım sen nasılsın
bakalım bu yarışmada şans getirir inşallah
![]()
nevo yu görünce tezgahı toplayıp kaçıyoruz mismommmm , ekmeğimizle oynuyooAhahahahaha seri üretimm. kopardın benii Marga'm
Mismo mandalina sıkar, saksı yetiştirir, Marga parfüm üretir, nevreste tezgahı kapatır![]()
bir hafta peşindeyimmmmm yandınnnnn bıkmak yok benden şimdiden söyliyim kediciğim hıhBilemedim hafta içi yollarım belki![]()
bak yaaa bana sıkma
![]()
Ahahahahaha seri üretimm. kopardın benii Marga'm
Mismo mandalina sıkar, saksı yetiştirir, Marga parfüm üretir, nevreste tezgahı kapatır![]()
nevo yu görünce tezgahı toplayıp kaçıyoruz mismommmm , ekmeğimizle oynuyoo![]()
haaayırnevreste zabıta mııııı![]()
eyvah eyvah hahahah senden bıkılırmıbir hafta peşindeyimmmmm yandınnnnn bıkmak yok benden şimdiden söyliyim kediciğim hıh![]()
nevo yu görünce tezgahı toplayıp kaçıyoruz mismommmm , ekmeğimizle oynuyoo![]()