- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kızın olur inşallah senin gibi cimcümee olurAynen ikinciyi yaparsam bende sarıçam oyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın olur inşallah senin gibi cimcümee olurAynen ikinciyi yaparsam bende sarıçam oyle![]()
Olur olurrr tatlışlar siziolmaz olmaz![]()
Evet tatlım o yüzden acele etmeyip en sağlam kombinini seç derimmm![]()
onlarda size gelmedi mi![]()
Ay ne biliim hiç düşünmemiştim, adın gibi cimcime minik bişi sandımdı seniAllah bağışlasın canım
![]()
emekliliğini yaşamasına az kalmıştı halbuki tikaaa cimcümee nickli olduğuna bakmaa kendisi adeta bir taş bebek maşallahAy ne biliim hiç düşünmemiştim, adın gibi cimcime minik bişi sandımdı seniAllah bağışlasın canım
![]()
çok ıyıymıssss korselerı de var
Çoooooook vaktiniz var ben senin peşini bırakmam zorla yetiştiririzkatılmayı çok istiyorum ama dur bakalım yetişirim inşallah
Geliriz bakalım bi.Ne zaman taşınıcaksınızYok gelmediler canim . Ilk ev buluşması elif ablagilde oldu . Ins ben taşındıktan sonra misafir etcem
Özel mesaj yolu ile bana atacaksın resmi bilgin olsun canım hazırlanmadan önce kuralları nolur nolmaz okuyalım :) bekliyorum seniiiEvet bu yüzden iyi karar vercem artık :) geri dönüşüm muhteşem olacak![]()
emekliliğini yaşamasına az kalmıştı halbuki tikaaa cimcümee nickli olduğuna bakmaa kendisi adeta bir taş bebek maşallah![]()
ooo iyi bari sana gelmek için güzel bir fırsat elif ablanın cebine girer gelirim benYok gelmediler canim . Ilk ev buluşması elif ablagilde oldu . Ins ben taşındıktan sonra misafir etcem
şuan beni konuşmayalımAboe utandimtesekkurler margam senin kadar değilim
![]()
kombin düşünmeye başlayım bi yandanÇoooooook vaktiniz var ben senin peşini bırakmam zorla yetiştiririz![]()
Çok memnun oluruz ceylinnnnDiyete girip 2-3 kilo verirsem katılmayı düşünüyorum![]()
okudum okudum kesin göndercemm :) :)Özel mesaj yolu ile bana atacaksın resmi bilgin olsun canım hazırlanmadan önce kuralları nolur nolmaz okuyalım :) bekliyorum seniii
aslında bu konsept senin tarzına çok uygun gibi geliyor banaaakombin düşünmeye başlayım bi yandan![]()
Tamam öle yapalımooo iyi bari sana gelmek için güzel bir fırsat elif ablanın cebine girer gelirim ben![]()