- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Noluyo burada bakiyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam fıstıkkkk bir şey sormak veya yardım almak istersen ben buralardayım hep :)okudum okudum kesin göndercemm :) :)
Yoo hiç görmedim ki.. Ne ka cahil kalmışımHahahahha öyleyimgormedin mi hiç beni koymuştum resmimi
![]()
Hadi yaa, merak ettim şimcikemekliliğini yaşamasına az kalmıştı halbuki tikaaa cimcümee nickli olduğuna bakmaa kendisi adeta bir taş bebek maşallah![]()
Nur hanımlar gelmişşşşş hoşgeldinizzzzzzNoluyo burada bakiyim![]()
kızın olur inşallah senin gibi cimcümee olurdeli eder anasını
![]()
Kara kaş kara göz maşallah diyorum bence peşini bırakma resim iste onda tikkaYoo hiç görmedim ki.. Ne ka cahil kalmışım
Hadi yaa, merak ettim şimcik![]()
tamam fıstıkkkk bir şey sormak veya yardım almak istersen ben buralardayım hep :)
sen de mütevazı olma bu kadar
Geliriz bakalım bi.Ne zaman taşınıcaksınız
sana benzerse çok canlar yakar cimcimeeeInşallah kiz çocuğu istiyorum bende çok![]()
ooo iyi bari sana gelmek için güzel bir fırsat elif ablanın cebine girer gelirim ben![]()
Övünemiyorum sörüm hele şu aralar ciddi anlamda kendime uyuz oluyoruzsen de mütevazı olma bu kadar
varsa övüncen, övün...![]()
Etmeyebilirsin deSanki normal geldiğinde kabul etmiycem mi ?![]()
Yoo hiç görmedim ki.. Ne ka cahil kalmışım
Hadi yaa, merak ettim şimcik![]()
Vermedende çıtırsınızdır siz.Diyete girip 2-3 kilo verirsem katılmayı düşünüyorum![]()
sana benzerse çok canlar yakar cimcimeee![]()
Ben her özlediğimde telefondaki resmine bakıyorum seninnKoyarım az sonra takipte kal![]()
olur ara sıra öyle. insan bazen kendıne uyuz olurÖvünemiyorum sörüm hele şu aralar ciddi anlamda kendime uyuz oluyoruz![]()