- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen var ya sen, çok tatlısınkızsanda ben sana sesimi çıkaramam kiii![]()
Harbişimmm bebişin cinsiyeti ne zaman belli olcakVayyy yakışır![]()
En son gittiğimde erkeğe benziyor dedi,bence erkek zatenHarbişimmm bebişin cinsiyeti ne zaman belli olcak![]()
Senin çocuğun var mı nur :))
En son gittiğimde erkeğe benziyor dedi,bence erkek zaten16. Haftadan sonra net bişey derim dedi doktorum. 6 aralıkta bir dahaki randevum. O zamana kesin ogreniriz canim
![]()
ayyyyyyyyyy yirim ben onlarrrrııııııııııı :) ben senin çocuğunun olduğunu bilmiyordum çok şaşırdımmm :)Evet canim ,
7 ve 2 yasinda bi kiz bi erkek iki cocugum var:)
En son gittiğimde erkeğe benziyor dedi,bence erkek zaten16. Haftadan sonra net bişey derim dedi doktorum. 6 aralıkta bir dahaki randevum. O zamana kesin ogreniriz canim
![]()
kazak pantolon vede aksesuar şart bu sefer çanta kolye şal bileklik saat vsKazak, pantolon kolaymış kombin, katılsam mı ki![]()
Ilk çocuğum kız olsun istiyodum aslinda ama hayırlısı olsun tatlimHadi hayirlisi canim
Erkek cocugunun anneye bagliligi farklidir![]()
Kazak, pantolon kolaymış kombin, katılsam mı ki![]()
Belki kızdır yahuIlk çocuğum kız olsun istiyodum aslinda ama hayırlısı olsun tatlim![]()
demek o olsaydı uğramayacaktın heeeeNasilsim vuslatimnevos yok hepimiz burada toplanmisiz
![]()