- 20 Mart 2008
- 142.137
- 214.365
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunada katılıcam canımTünaydın nazımmmm hoşgelmişsinnn eski yarışanları burada görmek ne güzelll![]()
Teşekkürler efserimmm yaprak dökümümmmmmmm bak seni görünceeeeeee aklıma sonbahar geliyor artıkMargomyeni bir heycan gelmiş siteye hayırlı uğurlu olsun bol eğlenceler bizi bekliyor
![]()
Ayy alsam mi ki koca da yeni alisveris icin kredi acmisken banaHaahahahaha , valla ben sonbaharında en çok aldığım parçalardan biri hep kazak oldu![]()
Tamam nazım kurallara mutlaka göz gezdir ama tamam mı canımmm :)Bunada katılıcam canımbirkaç işim var halledeyim atarım yarın öbürgün resim
![]()
Al tabii önümüzde soğuk var, bem pembiş pembiş aldım vallahii , ay bende pembe manyaklığı varAyy alsam mi ki koca da yeni alisveris icin kredi acmisken bana![]()
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım margaAçtık vallaaaaaaaa ha bugün ha yarın derkenn özlemişimmmmmmm![]()
İyi başladım dombişimmm , katılımlar olduuu bugündenGüzel sonuçlar alırsın inşallah canım marga![]()
Kız sen yine tlf konuşuyon ya ben hiç tanımıyorum ablamıBir ben mi tanışamadım hanım ablammm anca telefonda konuşuyoruzzzz hep![]()
Ben de hep pembe aliyodum ne zamandir bu yaz hep saks mavisi almisim kisin gri alirim benAl tabii önümüzde soğuk var, bem pembiş pembiş aldım vallahii , ay bende pembe manyaklığı var![]()
etek ve kazaklı kombinim vardıCıxxxx olmazzzama pantolon her çeşit olabilir, bol düküm falan aklına ne geliyorsaaa
![]()
Haydi bakalım bekliyorum asmummm,, çekiliş düzenlemişler katıldın mıı , benide geçen etiketledileretek ve kazaklı kombinim vardıo yüzden şey etmiştim. bakarız marga
![]()
Yarışma kombiniylede uyumluyum bakTeşekkürler efserimmm yaprak dökümümmmmmmm bak seni görünceeeeeee aklıma sonbahar geliyor artık![]()
Okudum canım kurallarıTamam nazım kurallara mutlaka göz gezdir ama tamam mı canımmm :)
Gri siyah kış renkleri ama ben kışında bu renklerin dışına çıkmayı seviyorum ya :)Ben de hep pembe aliyodum ne zamandir bu yaz hep saks mavisi almisim kisin gri alirim ben
Kesinlikleeee örnek sonbahar profilisin senYarışma kombiniylede uyumluyum bak![]()
yok katılmadım.Haydi bakalım bekliyorum asmummm,, çekiliş düzenlemişler katıldın mıı , benide geçen etiketlediler![]()
Oy hava zaten gri.Kırmızı,pembe, yeşil ,renk lazım yahuGri siyah kış renkleri ama ben kışında bu renklerin dışına çıkmayı seviyorum ya :)
vaaay :)hahahahahaha hayallerimin saksısında bir çiçek var oda sensin o zamannn![]()
Simdi farkettim anaaa benim hic kazagim yokmus ya la