- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atıyorummm kızzzz bekleeeHuy Meselesi ben gece yatiyorum nasil olcak o is? Ben anlamam ozelden atin resim. Soz santaj yapmam
gel bebeim dolap tika basa. Habire aliyorum
Tamam nazımmmm :) kolay gelsin şimdidennOkudum canım kuralları![]()
Benide papatya gelini etiketlemiştiiiyok katılmadım.nedense bu sefer beni unuttular etiketlemediler
![]()
![]()
Hadi bakalımmm canım benimmmmm kazaktan bol ne var uzun kazaklar kısa kazaklar tesettürlü arkadaşlarımız için uzun bol upuzun kazaklarda geçerliiii , ben geçen gittim kendime bir elbise aldım tesettür bölümünden.Artık herşeyi ordan alcamvaaay :)
kombinim hazır gibi margacan sadece uygun şartlar lazım foto için
eskiden kalın kalın kazaklar giyilirdi şimdi öyle değil
Yapraklar canını acıtmsın efserimmmSenin için![]()
çok güzel şeyler var demiiiii hep masraf bunlar heepppHadi bakalımmm canım benimmmmm kazaktan bol ne var uzun kazaklar kısa kazaklar tesettürlü arkadaşlarımız için uzun bol upuzun kazaklarda geçerliiii , ben geçen gittim kendime bir elbise aldım tesettür bölümünden.Artık herşeyi ordan alcam![]()
Gerçekten öyle , yaşadığım yerde çok sınırlı sayıda mağaza var bende bilindik mağazalardan değilde butiklerden veya tek mağazalardan almayı tercih ediyorum , geçen gittim , iyi ki de gitmişim bayıldım yaaçok güzel şeyler var demiiiii hep masraf bunlar heeppp![]()
Yapraklar canını acıtmsın efserimmmbaşının altına yastık koyayımm
![]()
yarışmaya sende katılsanaGerçekten öyle , yaşadığım yerde çok sınırlı sayıda mağaza var bende bilindik mağazalardan değilde butiklerden veya tek mağazalardan almayı tercih ediyorum , geçen gittim , iyi ki de gitmişim bayıldım yaa
Kız yarışmaya ben katılamam , yarışmayı zaten ben düzenliyorum herkesin resimlerini görüp birde kim olduklarını bilip ona göre kombin hazırlamak saçmaaa kaçaryarışmaya sende katılsana![]()
Oyyyyyy :)Senin gibi bir arkadaşım var yastıga ne hacet omuzun yeter bana![]()
merak ediyorum seniiiiiKız yarışmaya ben katılamam , yarışmayı zaten ben düzenliyorum herkesin resimlerini görüp birde kim olduklarını bilip ona göre kombin hazırlamak saçmaaa kaçar![]()
Sen beni görmedin mi kız hiçmerak ediyorum seniiiii
Kız etiketleme işi ne kadar zormuş , nickin başı var aklımda ama üyenin avatarını hatırlayamıyorum milyon tane kişi çıkıyor
olsun hadi affettim, belki katılırım belli olmaz :)Kız etiketleme işi ne kadar zormuş , nickin başı var aklımda ama üyenin avatarını hatırlayamıyorum milyon tane kişi çıkıyor![]()