- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
İyide sizdede yiyipte alamama var fıstık gibi kızsın maşallahHepsi guzel ama su yeme olayi olmasa daha guzel olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide sizdede yiyipte alamama var fıstık gibi kızsın maşallahHepsi guzel ama su yeme olayi olmasa daha guzel olabilir![]()
nevos olminca issizlasiyor öylemi vuslatim
yani nevos cokmu geveze öylemi diyorsunbittin sen
ispiklicem yemek topicinde gelince okusun![]()
Mune ben yine herzamanki gibi masumumvuslat, nevos cok konusuyor geveze dedi
kalbini incitti![]()
Bak ya buraya da sıçramışhemde güzel karistinevos gelince vuslati yolar
vuslatta nevosu degme keyfime
![]()
Hışbulduk kanki ne haber..Nickimnick hosgeldin kankii :))
Iyiyim bebegim dersteydim simdi oyuna dalicam :) senden naber ? :)Hışbulduk kanki ne haber..
Ne zaman ne zaman diye diye kac ay gecirdik
Aaaaaaaa bozmak isteyen kimmmmmBak ya buraya da sıçramışTopikleri rahatsız etmesene
Nevoşla aramı bozamazsın boşuna uğraşma, inanmaz ki![]()
Alamama mi var bi ara 60 lari gordum kiz bennnn simdi toparladim vucudu gayet fitimmmmm :) ye ye ye bende almak istemem ama malesefİyide sizdede yiyipte alamama var fıstık gibi kızsın maşallah
Fistik bu topigin en kucugu sensinnnnn senin yanaklarini kopaririimmm bennn :) kombinini bekliyorummmm.Öyle olucak heralde![]()
Selam canimmmmm yuzunu goren cennetlik vallahi :) hosgeldinnnnnSelamlar ne ara bu kadar sohbet olmuş :)
Hadi ordann kilo aldim diye agliyordun bugunnnnn hemde almadigin haldeeeeAğlamıyom kankitom![]()
Iyi eglenceler canim bendende iyi cok sukur...Iyiyim bebegim dersteydim simdi oyuna dalicam :) senden naber ? :)
Haha ya hiç deme onu ya canavar gibi oldum resmen, canım çok çekince dayanamadım attım ağzımaSende iyi ki varsin fistigimmmmmmm :) biberleri atmissin agzina :)
DoğruAlamama mi var bi ara 60 lari gordum kiz bennnn simdi toparladim vucudu gayet fitimmmmm :) ye ye ye bende almak istemem ama malesef![]()
sende katılmayı düşünüyor musun canımm![]()