- 8 Aralık 2011
- 45.911
- 167.850
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ayrılık için bir hazılıktır belki avunmak istiyorImmmmmmm niçin avutucak pekiii, bu aşk öncesinde yaşanılan aşk acılarını hafifletmek için miiiibenden şair mair olmaz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılık için bir hazılıktır belki avunmak istiyorImmmmmmm niçin avutucak pekiii, bu aşk öncesinde yaşanılan aşk acılarını hafifletmek için miiiibenden şair mair olmaz
![]()
aniiiiiyyyyyy bu aşkında mı sonu kötü bitecekkk efserimmm sonu güzel biten bir şiirin yok mu yavvvAyrılık için bir hazılıktır belki avunmak istiyor![]()
Cınım sıkılıyor beyaiyi yapıyorsunnn![]()
Baharı bekleyelimaniiiiiyyyyyy bu aşkında mı sonu kötü bitecekkk efserimmm sonu güzel biten bir şiirin yok mu yavvv![]()
neden canımmmm benimde hiç sıkılmıyor şuanCınım sıkılıyor beya
Yapacak bişi yok ya ondanneden canımmmm benimde hiç sıkılmıyor şuan![]()
Özel mesaj yolu ile bana yollayacaksın canım resmini :)kombinimizi size mail atarak mı yarışmaya katılabiliyoruz acaba:)
haber falan oku canım :) yada oyun oyna :)Yapacak bişi yok ya ondan![]()
Benimkiyle kavga ettim onun dışında bişeye odaklanamıyorumhaber falan oku canım :) yada oyun oyna :)
hayırdır sorun nedir :)Benimkiyle kavga ettim onun dışında bişeye odaklanamıyorum![]()
Saçma sapan odunluklarıhayırdır sorun nedir :)
her zaman ki halleri mi diyorsunnnn , düzelir yahu sıkma canını :)Saçma sapan odunlukları![]()
Teşekkür ederim canım neler alcan bakayımmm , bizim kızlar gitmiş gratisi boşaltmışlar resmennnHayırlı olsun kuzummm:) ay ben de bu ara alışveriş yapcam cicilerimle çekinirim yetişirsem mis gibi![]()
Valla bot pantolon şart kazak da alsam nefis olur full giyincem yani hehehTeşekkür ederim canım neler alcan bakayımmm , bizim kızlar gitmiş gratisi boşaltmışlar resmennn![]()
Dionee hiç bir şey kalmamış diye isyanlardaydı en sonnn
![]()
Konu değiştirme taktiğikasım da aşk başkadır derler halbukiii![]()
kartı dibine kadar harcıycam diyorsun haaaValla bot pantolon şart kazak da alsam nefis olur full giyincem yani heheh![]()