- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.481
hasta mı oldun ebruşummmEvdeyim yatıyorum margam, sen nasılsın? Napıyorsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasta mı oldun ebruşummmEvdeyim yatıyorum margam, sen nasılsın? Napıyorsun :)
Tamam o zman rezene yada ıhlamur içelim uyuyyalimasıl gece bunlar mı içiliyor yaben kahveyi gündüz içmeyi seviyorummm :)
gece içersem hele ki yatmadan önce , uyuyamıyorum
kan verdim 1 saat sonra çıkacak (kabız oldum bendee)işlerimi bitirip geldim tubişim , iyiyim canım :) senden naber
He gülüm ya biraz rahatsızım :) asma sen o güzel yüzünü, hep gülhasta mı oldun ebruşummm![]()
Kimmis o bana benzeyennTatlimmmm :) sana benzeyen bir kiz var tv de![]()
Tatlım benimmmm maşallah :) tebrik ederimmmmmm , kucağına almayı nasip etsin Rabbim ,işlerim vardı anca gelebildimm :)hazurlaaa patiğiiii margammmmmHuy Meselesi
Sevgilimle konuşuyordum kıskandın mı cadıKimmis o bana benzeyenn
Ayrıca az önce aradin duymadim şimdi ben arıyorum mesgulsun sen hayırdır gardaaaş
saol kuzum hg gözlerim yollarda kaldıııTatlım benimmmm maşallah :) tebrik ederimmmmmm , kucağına almayı nasip etsin Rabbim ,işlerim vardı anca gelebildimm :)
geçmiş olsun ebruşum hayırdır neyin var soğuk algınlığı falan mıHe gülüm ya biraz rahatsızım :) asma sen o güzel yüzünü, hep gül![]()
kronik kabızlar grubuna adımızı yazacaklar büyük harflerle tubişimmmmkan verdim 1 saat sonra çıkacak (kabız oldum bendee)
ben bu gece zor uyurum yandım ki yandım kahvenin dibine vurdum ben bağımlı olma yolunda ilerliyorumTamam o zman rezene yada ıhlamur içelim uyuyyalim![]()
hoşbulduk canım pc ile uğraşıyordumm programlar falan kur kaldır tara derken pc kasmasın diye girememiştim işim bitti şimdi :)saol kuzum hg gözlerim yollarda kaldııı
yazıcaklar valla kızzzzz nasılda midem yanıoo ben bugün fenalar grubuna adımı yazdıracmmkronik kabızlar grubuna adımızı yazacaklar büyük harflerle tubişimmmm![]()
bnmde şatj bitiohoşbulduk canım pc ile uğraşıyordumm programlar falan kur kaldır tara derken pc kasmasın diye girememiştim işim bitti şimdi :)
kız çok sevindim bak :)
Boğaz ağrısı ve öksürük bitanem, geçer inşallah daha iyiceyim. Sen nasılsın?geçmiş olsun ebruşum hayırdır neyin var soğuk algınlığı falan mı(((
ballı karabiber yap cnm . çok grçmiş olsunBoğaz ağrısı ve öksürük bitanem, geçer inşallah daha iyiceyim. Sen nasılsın?
a neden kız sınav mı varben bu gece zor uyurum yandım ki yandım kahvenin dibine vurdum ben bağımlı olma yolunda ilerliyorum![]()
Canım kankimmm geldim