- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
Görüşürüz canım bol cicekli böcekli kokulu bir öpücük gönderiyorum sanaAfiyet olsun canimmmm benimde azcik islerim var halledip gelicem optummmm aksam gorusuruzzz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşürüz canım bol cicekli böcekli kokulu bir öpücük gönderiyorum sanaAfiyet olsun canimmmm benimde azcik islerim var halledip gelicem optummmm aksam gorusuruzzz :))
merhaba :))Hadi bakalım kuzu :)
Huy Meselesi
Saksi_Degilim_Ben
Allah sizi daş etmesin emii.
Disko kolay beybiler giderizde yarisma ee cikss nayir nolamaz uzgunum![]()
Diskocaya giderken hepimiz kazak pantolon giyicigizzz mismommm ahahaha :)) ben seni sipsak cekerim caktirmadan ahaha![]()
Sen yoksan ben hic yokum zatenmismo katılmazsa bende katılmam
![]()
yaaaaSen yoksan ben hic yokum zaten
Bu yarismaya katilirsam ardindan klavyeyle kescem kendimi![]()
Sen yoksan ben hic yokum zaten
Bu yarismaya katilirsam ardindan klavyeyle kescem kendimi![]()
Ablam zorla yarismaya katiyorlar beni yaa. Uzerimde buyuk baski var. Diskoya goturup kolama ilac atacaklar zannimcaNoluyor kızlarrrhadi katılında görelim sizleride
![]()
Hee iyi bu yoldan yuruyim ben. Ne sen katil ne ben
Ablam zorla yarismaya katiyorlar beni yaa. Uzerimde buyuk baski var. Diskoya goturup kolama ilac atacaklar zannimca![]()
ben katılacaktım ama mismo yüzünden katılamıcam sanırımNoluyor kızlarrrhadi katılında görelim sizleride
![]()
seni margaya havale ediyorum ona anlatHee iyi bu yoldan yuruyim ben. Ne sen katil ne ben![]()
ben katılacaktım ama mismo yüzünden katılamıcam sanırımneden böyle oldu anlamadım
seni margaya havale ediyorum ona anlat![]()
Ablam koru beni guvenli kanatlarina sigindim.Hangi zalim yapacakmış bunu söyle anında tepesine bineyimsakın ,içme o kolayı çocuğum
![]()
ben katılacaktım ama mismo yüzünden katılamıcam sanırımneden böyle oldu anlamadım
seni margaya havale ediyorum ona anlat![]()
abla kafam çok karışık ne olduğunu anlayamıyorum ama yarışmayaHayırdır gene ne oldu![]()
Ablam koru beni guvenli kanatlarina sigindim.Huy Meselesi ile
Saksi_Degilim_Ben nin kotu emelleri var hakkimda.
Sen katil bana onder ol, cisaret ver. :))
soyle birseyle katilcam gorcekler gunleriniKorkma sakın güvenli yerdesin,döverim ben onları cıss yaparım![]()
Ayol ihale niye bana kaldi simdi. Bunlar hep katiliyim diye taktik yutmam
soyle birseyle katilcam gorcekler gunlerini![]()
![]()
ayyy hadi inşallah abla sen katıl biz katılmasakda olurHadi karar verin artık,yoksa ben katılacağım yarışmaya![]()
Ayol ihale niye bana kaldi simdi. Bunlar hep katiliyim diye taktik yutmam
soyle birseyle katilcam gorcekler gunlerini![]()
![]()
ayyy hadi inşallah abla sen katıl biz katılmasakda olur![]()