- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.081
ben online'ım şuan yakalanırsın banaaO zaman gidip bdvde konu açarım bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben online'ım şuan yakalanırsın banaaO zaman gidip bdvde konu açarım bende![]()
Dur seni telefonda mesgul edeyim benben online'ım şuan yakalanırsın banaa![]()
Tünellerden geçiyorum şuan hahahaDur seni telefonda mesgul edeyim ben![]()
Ahahahah deme yazıııkkkkkk da sorun vardı girilmiyordu patladım sıkıntıdan vallahi benimkine sardımkk açılsın diye dua ediyordu benim ki
![]()
Kız slm ne haber:))Dur seni telefonda mesgul edeyim ben![]()
Fena sardım hemdeAhahahah deme yazıııkkkk![]()
Selam cnm iyidir senden naberKız slm ne haber:))
Saksımdaki çiçeeeeeemmmm benimmmm bende isterim pudingggyarışmaya katılsana sende
puding yemeye gidiyorum ben pek daşşş değilim![]()
Kız katılıyor musun deadim?ay valla alışmışım buraya bir boşluk hissettim ya 2 günde bir sürü film dizi ne bulduysam izledim![]()
Bende temizliğe kitaba sardımkk da sorun vardı girilmiyordu patladım sıkıntıdan vallahi benimkine sardımkk açılsın diye dua ediyordu benim ki
![]()
Sdggdghff o halini düşünemiyorumFena sardım hemde3 günde bıktı benden
değişik bi marga oluverdim
![]()
As.hosgeldinSelam güzelleeeer![]()
Bendende iyidir cok şükür büyümüş minnak maşallah belli oldu mu cinsiyeti:))Selam cnm iyidir senden naber![]()
HoşbuldumAs.hosgeldin
Nasılsın canımmm..Hoşbuldum
SüperimNasılsın canımmm..
Valla evde kuyrugu kıstırılmış kedi gibi duruyorum.. Abiminde türkiyede dügünü var acayip kıskanıyorum suan onlar orda eglnirken ben iseSüperimalışverişe kaptırdım fena
normalde paramı hep kitaba harcardım karar verdim 5 ay boyunca almıcam bol bol alışveriş yapıcam baya doldurdum dolabı bom boştu
sen nasılsın?
Ayy kıyamam ya nerdesin sen?Valla evde kuyrugu kıstırılmış kedi gibi duruyorum.. Abiminde türkiyede dügünü var acayip kıskanıyorum suan onlar orda eglnirken ben ise-)KK43:
![]()
YurtdışındayımAyy kıyamam ya nerdesin sen?