- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.101
Hafta sonumu temizlik yaparak geçiremezdimBende temizliğe kitaba sardım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonumu temizlik yaparak geçiremezdimBende temizliğe kitaba sardım![]()
Çok fenaydım kanki çokSdggdghff o halini düşünemiyorum![]()
Fahriyemmmm napıyorsunHoşbuldum
Saksımdaki çiçeeeeeemmmm benimmmm bende isterim pudinggg![]()
Yaaaa kk kapandı diye sen benim pudingimi nasıl yersinnnn hıh sana su vermiyim de gör senayyy senden ses çıkmayınca ben seninkinide hüplettim ya margacanım![]()
bıraksaydım da bozulsa mıydıYaaaa kk kapandı diye sen benim pudingimi nasıl yersinnnn hıh sana su vermiyim de gör sen![]()
Margiş is comingÇok fenaydım kanki çokçocuğu deli ettim nefes aldırmadım sürekli ben konuştum car car
![]()
yaaaaaaa seni mismoya şikayet ederim bakbıraksaydım da bozulsa mıydı
missss gibi
parça çikolatalı
tammm kıvamında
tadı damağımda olan güzelim puding![]()
Farkettim kuzummm bu kim beaa o kız daha cekiciydi:))kanki yine dayanamadım ben![]()
Evett kocaman olduuBendende iyidir cok şükür büyümüş minnak maşallah belli oldu mu cinsiyeti:))
İyiyim margişş sen napıyon?Fahriyemmmm napıyorsun![]()
Bende geçirmek istemezdim ama napeeem ya hayat zalım hayatHafta sonumu temizlik yaparak geçiremezdim![]()
Hadi inşallah harbim saglıcakla al kucagına inşallah:)))Evett kocaman olduucuma kontrol var o zaman belli olacak cinsiyeti inşallah
![]()
Canım ya :)Yurtdışındayım;;
Amin canm inşallah,darısı senin ve isteyen herkesin başınaHadi inşallah harbim saglıcakla al kucagına inşallah:)))
süpürgemlen kovalarım ben onu
Amin amin amin inşallahAmin canm inşallah,darısı senin ve isteyen herkesin başına![]()