- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.601
kesinlikle diyorum ya nickler yazsa mahperi kim bulamayız anlayamayız ahahahani bazı profiller profil resmiyle kalır ya hafızada @-Mahperi- de imkansız o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle diyorum ya nickler yazsa mahperi kim bulamayız anlayamayız ahahahani bazı profiller profil resmiyle kalır ya hafızada @-Mahperi- de imkansız o![]()
ooooo ertesi gün oldu hala değiştirmemiş avatarını vaaooov :)
kesinlikle diyorum ya nickler yazsa mahperi kim bulamayız anlayamayız ahaha
Kizinca cok tatli oluyor demikızcak şimdi yine:
tatlılık abidesi resmen :) napıyorsun canımçoook
o her haliyle tatlı![]()
margaaammm o kadar yoğundu ki bugün başıma ağrılar girdi. biraz sonrada memlekete gidicem yolculuk var hüfffff diyorum sen anlatatlılık abidesi resmen :) napıyorsun canım
ben de iyiyim canım benimmm , ooo evine kavuşuyorsun demek haaamargaaammm o kadar yoğundu ki bugün başıma ağrılar girdi. biraz sonrada memlekete gidicem yolculuk var hüfffff diyorum sen anla
sen nasılsın bebekim![]()
güzel ekşınlı konuları görmezden gel birazcık olur muben de iyiyim canım benimmm , ooo evine kavuşuyorsun demek haaa
hadi gözün aydın tatlım :) kk yı turluyorum bişiler okuyup konu açıyorum aynı şeyler
hayırlı yolculuklar şimdiden canım , yakın mı gideceğin yer
hahah deli kız :) resimleri naptın bebeğim hazırlandın mı , otogar selfisi isterim hahahagüzel ekşınlı konuları görmezden gel birazcık olur mu
2 saatcik
resimleri seçip göndercem bebeğim yolculuk esnasında gönderirim sanırımhahah deli kız :) resimleri naptın bebeğim hazırlandın mı , otogar selfisi isterim hahaha
arkandan kova ile su dökeceğim ,mismo evde ne kadar kova varsa al gel, su almaya gidiyoruz haydi bebeğimmmmm
![]()
Kiz benum evdee kova yok yalnizzhahah deli kız :) resimleri naptın bebeğim hazırlandın mı , otogar selfisi isterim hahaha
arkandan kova ile su dökeceğim ,mismo evde ne kadar kova varsa al gel, su almaya gidiyoruz haydi bebeğimmmmm
![]()
şu gürültü yapan komşundan iste o kovaları sonra başına geçirKiz benum evdee kova yok yalnizz
Komsudan alsam olar mii![]()
oyyy bugün yorulduysan uyursun kesin akşam yolculuk yapması sarıyor yaresimleri seçip göndercem bebeğim yolculuk esnasında gönderirim sanırımuyuyup kalmazsam
![]()
Ahahahhahaha iyi fikirr :)şu gürültü yapan komşundan iste o kovaları sonra başına geçir![]()
Kizz ben seni sohbete etiketlemeyi unuttum yaaSelam güzeller![]()
Bisi yazcam mismom sana biraz bekle kuzum su telefondaki resimleri mesajlari bir sileyimde kasmaya basladi yav :)Ahahahhahaha iyi fikirr :)
Fahriyem hosheldin nasilsin fahriyemmmSelam güzeller![]()
Yorgunum margam sen nasılsın?Fahriyem hosheldin nasilsin fahriyemmm