- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben de katılıyorum yarışmaya, açılınnnn

Gönderdim fotolarımı
Gönderdim fotolarımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de katılıyorum yarışmaya, açılınnnn
Gönderdim fotolarımı![]()
Yerimi kaptırmam cınımkız bak sondan birincilikte yarış yaparım senleii düşün bidaha rakiben burada
![]()
kız bak sondan birincilikte yarış yaparım senleii düşün bidaha rakiben burada
![]()
ben mi yok be canımSizin sondan birinci olacağınızı hiç sanmam. Bahar kombinlerinde baya iddialıydınız.![]()
ben mi yok be canım![]()
Norwem katıldın mı?kız bak sondan birincilikte yarış yaparım senleii düşün bidaha rakiben burada
![]()
Sende bizimle misin :)Norwem katıldın mı?
Pinoliiiii sende katilcak misin canim :)Valla ben iltifat olsun diye söylemem kimseye. Hele inanmadığım bir şeyi hiç söylemem. Gayet zarifti. Mütevazi olmaya gerek yok.
Sen hep ol ya yasminimmmYerimi kaptırmam cınım![]()
Bak yaaaayok kız avakado yeşili giyceğimi demem merak etmee![]()
![]()
![]()
Gosteririm canim benim :) ev hali ama.. oyle suslenerek cekmedimsaçınımı kesytinnnnnn bana da bana da göster![]()
İnşallah ama beklediğim bir parça var eli kulağındadır geldi gelecekSende bizimle misin :)
Yokluğum belli oldu di mi bahar kombinlerindeSen hep ol ya yasminimmm![]()
Tamam canim bekliyorumm seni de :) eglenceli bence digerlerinden cok daha farkli bi yarisma olcak :)İnşallah ama beklediğim bir parça var eli kulağındadır geldi gelecekHe onu belki kullanırım belki kullanmam ama birkaç farklı kombin yapıp elemek istiyorum
![]()
Ayyy sormaaa soranlar oluyor seni de katildi mi katilmadi mi diye : )Yokluğum belli oldu di mi bahar kombinlerinde![]()
Gediklisi olduk yarışmaların ama elde var sıfırAyyy sormaaa soranlar oluyor seni de katildi mi katilmadi mi diye : )
Davet ediyoruznama katilan yok hih just hanim nerelerse acabaaa![]()
Pinoliiiii sende katilcak misin canim :)
Aynen ben de renkli mi giysem, beyaz mi giysem, bol paça mı giysem karar veremiyorumYa biraz tırstım amakatılacağım büyük ihtimal. Kararsız kaldığım 3-4 kombinim var
Renkli kot mu giysem, yırtık kot mu karar veremiyorum. Bir de ayakkabı sorunum var.
![]()
Aynen ben de renkli mi giysem, beyaz mi giysem, bol paça mı giysem karar veremiyorum![]()