- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.173
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Oo merak ettim :)Şu an en önemli sorunum bu. Renkli giyersem de çok iddialı renklerim var
Senin paylaştığın çamaşırlar gibi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo merak ettim :)Şu an en önemli sorunum bu. Renkli giyersem de çok iddialı renklerim var
Senin paylaştığın çamaşırlar gibi
![]()
Renkli kot pantolonlarin hepsi olur.Huy Meselesi siyah jean de olur mu ki :)
Renkli kot pantolonlarin hepsi olur.
Vallaha pembeler mi dersin yeşiller mi sarılar mıOo merak ettim :)
Hadi bakalim hayirlisi olsunnn:)Ayyy bugün kotumu da aldım rahat uyuyabilirim artıkayaklarım ağrıdı ama değer umarım
![]()
Hadi bakalim hayirlisi olsunnn:)
Hahaha iyi yapmissin gule gule kullan canim benim :)Bilmem bakalım. Zaten kot arıyordum ya ,arkadaşla gezinirken gözüme çarptı. Mağaza kapanıyormuş 6\1 fiyata aldım. Kendimi akbaba gibi hissettim![]()
Nereye?? Geç buldum erken kaybediyorumHahaha iyi yapmissin gule gule kullan canim benim :)
Bir iki gun topige bakamayabilirim. Yolculuk var hazirliklar var :) bilginize.. :)
Evime canim :)Nereye?? Geç buldum erken kaybediyorum![]()
Kaybetmezsin canim benimmm :) yine burdayimmm ben :)Nereye?? Geç buldum erken kaybediyorum![]()
Beklemedeyimmm:)Tesekkurleeer :) ben de yarin gondercem fotomu cekip :)
Evla gorunmedi bugun hic nerelerdesin kuzummmm :)evlaefe hiç oradan sakin sakin bakıp durma. Geçenlerde alırım kotunu dedim ses çıkmadı. Görmedim sanma. O kot buraya gelecek
![]()
Niye uyumadin kız bu saatteeeeEvla gorunmedi bugun hic nerelerdesin kuzummmm :)
Gorumcom geldi ozlemisim ya sohbet muhabbet derken saatin nasil gectigini bilemedimmNiye uyumadin kız bu saatteeee
Sen niye uyumadin :)Niye uyumadin kız bu saatteeee
Vayyy anasiniiiiiGorumcom geldi ozlemisim ya sohbet muhabbet derken saatin nasil gectigini bilemedimm
Hastayım margaaamm midem fenaaSen niye uyumadin :)
Hayirdir canim ya gecmia olsunnnVayyy anasiniiiii
Hastayım margaaamm midem fenaa![]()