- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yok sigarayi agzima surmedim hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sigarayi agzima surmedim hic
Hosbuldum canimmmmm da hic gitmemistim ki ya![]()
ah g.te geldı askımız ıkımızde saskınızKiz seninle konusmaya o kadar cok alismisim ki boslugunu hissediyorummmm
kıskanma bıkeremmNaif mi marga mi![]()
aa nıyeee benle nıye kustun .. tmm margaya kus ama bana kusmeKüsüm ben marga ve senle.
Katılamıcam yaa. Ben sırf foto cekinmek için giyinemiyorumKatilcak misin canim :)
aa katılsanaaaaaKatılamıcam yaa. Ben sırf foto cekinmek için giyinemiyorume işe giderken ki halimi ceksem bu sıcakta kot giyemem ben etek elbiselere basladm ben :)
Naif mi marga mi![]()
Yanildin tabiii :)yanıldım mı?
O zaman baska konsepte katilirsin sende canim :)Katılamıcam yaa. Ben sırf foto cekinmek için giyinemiyorume işe giderken ki halimi ceksem bu sıcakta kot giyemem ben etek elbiselere basladm ben :)
Vay vay vay margaya kus bana kusme diyorsun haaaa gorursun senaa nıyeee benle nıye kustun .. tmm margaya kus ama bana kusme![]()
Niye kustun suslu sirinemmm :)Küsüm ben marga ve senle.
Tovbe tovbe o nasil lafah g.te geldı askımız ıkımızde saskınızben de valla bıtanem
ozledım senııı
![]()
Demi hic alakam yokNaif mi marga mi![]()
Kuserim ben sebebini sen düşünNiye kustun suslu sirinemmm :)
Niye kustum bi anlasammm.. kiskandin mi yoksa heeeKuserim ben sebebini sen düşün
Beni tanıyosan anlarsinnnnNiye kustum bi anlasammm.. kiskandin mi yoksa heee