- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Off icim kiyildi yaaaHemde ne biçim olmuş dudağı var ya, parçalanmış resmen
Ama en azından dünkü kadar ağrısı kalmadı, dün acıdan duramıyordu kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off icim kiyildi yaaaHemde ne biçim olmuş dudağı var ya, parçalanmış resmen
Sorma ya.. O ofladıkça, içimden bir şey kopuyorduOff icim kiyildi yaaa
YaaaSorma ya.. O ofladıkça, içimden bir şey kopuyordu![]()
Kuzum dikkatsizligime geldi. Bitmiste zaten sporum yatarak elimde tuyordum telefonum caldi ona bakarken bi anda elimden dustu agzima sak diye..kız allah seni napmasın :S gögüs mü çalışıyordun sırt üstü yatmış . o pozisyonda olabilir dambıldan daima korkarım zaten sımsıkı tutarım . dikkat ettttttt kendine
geçmiş olsunnnnn
Bugün nasılsınKuzum dikkatsizligime geldi. Bitmiste zaten sporum yatarak elimde tuyordum telefonum caldi ona bakarken bi anda elimden dustu agzima sak diye..
Kiz bana kalsa ben hastaneye gitmiyordum
Bi girtim doktor dikis atcaz dedi hala agridan beynim agriyor o igneler falan ay birdaha asla dambil elime almam
Daha iyiyim ablam ama basim agriyor ilac ictim yatiyorum.. Kafami kaldiramiyorum agridan..Bugün nasılsın![]()
Tatlim katilan cok olacakti ama bir cok arkadas saglik sebeblerinden dolayi katilamadi..bidaha ki yarışmaya böyle az kişi olmasın rica ediyorumaçıkcası bende pek beğenmedim
![]()
Tesekkur ederim canim :)
Hemde ne biçim olmuş dudağı var ya, parçalanmış resmen
Canım kolay değil dikişte var bir süre ağrısı olurDaha iyiyim ablam ama basim agriyor ilac ictim yatiyorum.. Kafami kaldiramiyorum agridan..
Sakın yapma öyle şeyler, oynayıp kanatma durduk yereDun cok agriyordu bir de basima ilk defa dikis attirma gibi bi olay geldi onun sokunu atamadim hala..
Bugun dudagim iyi ama basim agriyor biraz..
Dudagimdaki ipleri koparmak istiyorum dilimle hissediyorum resmen ya![]()
büyük geçmiş olsun.ya dişlerin kırılsaydı offf ucuz atlatmışsın.Kuzum dikkatsizligime geldi. Bitmiste zaten sporum yatarak elimde tuyordum telefonum caldi ona bakarken bi anda elimden dustu agzima sak diye..
Kiz bana kalsa ben hastaneye gitmiyordum
Bi girtim doktor dikis atcaz dedi hala agridan beynim agriyor o igneler falan ay birdaha asla dambil elime almam
Iyı ki dişlerin zarar görmemiş canım yaYapmiyorum tatlim biraz olsun yemek yiyebiliyorum ama sogutarak :)
oyyy fena huylandım diince yapma tatlım :S yazıkkkDun cok agriyordu bir de basima ilk defa dikis attirma gibi bi olay geldi onun sokunu atamadim hala..
Bugun dudagim iyi ama basim agriyor biraz..
Dudagimdaki ipleri koparmak istiyorum dilimle hissediyorum resmen ya![]()
Sen niye katilmadin melegim hihaneeemm 6 kişicikmi varben 5 e verdim oyumu