- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
oyyy fena huylandım diince yapma tatlım :S
yazıkkk
Spor yapmaya ara verdim dambilla cok calisan biri degilim ilk defa elime alayim dedim almaz olaydim haha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy fena huylandım diince yapma tatlım :S
yazıkkk
İyi ki bebegimmmmmmm :)Iyı ki dişlerin zarar görmemiş canım ya![]()
Resmin cok tatli :)Aynen margam ucuz atlatmissin bitanemm gecmis olsun
Tesekkur ederim canim sen nasil oldunbüyük geçmiş olsun.ya dişlerin kırılsaydı offf ucuz atlatmışsın.
Disarda misin ki tatlim bu kadar cok usuyorsunbuzullarda hissediyorum kendimi yemin ediyorum bereyleyim suan hicbi sıcaklık kesmedi beni donuyorum![]()
evdeyimDisarda misin ki tatlim bu kadar cok usuyorsun
Ben suan kat kat giyindigim icin pek bisi hissetmiyorum :)
evdeyimama bende demir eksikligide var yazın bile el ayak soguk suan buz tutma asamasındayım
ama -10 mus kız hava da
![]()
Ben cok feci yogunum kuzum bu aralar yılbası ertesı bıle calıstım onun için şey edemedimSen niye katilmadin melegim hih![]()
Diger yarismaya katiirsin canim hem katilim daha cok olacaktir eminim :)Ben cok feci yogunum kuzum bu aralar yılbası ertesı bıle calıstım onun için şey edemedimKatılsaydım keske
Çok geçmiş olgunHuy Meselesi dün mapustaydım diyemedim,
bu aralar başına gelenler nedir böyle canım kendine dikkat et.
benim üstümde kara bulutlar geziyor gibi.dizimde ki alçı çıktı zorda olsa hareket edebiliyorum ama idrar yolu enf. birde 2 gündür grip var sınav dönemi felaket durumdayımTesekkur ederim canim sen nasil oldun
Enfeksiyona bol su icmek iyi geliyor gecmis olsun..benim üstümde kara bulutlar geziyor gibi.dizimde ki alçı çıktı zorda olsa hareket edebiliyorum ama idrar yolu enf. birde 2 gündür grip var sınav dönemi felaket durumdayım((
teşekkürler içiyorum ara sırada maden suyuma limon sıkıyorum.Enfeksiyona bol su icmek iyi geliyor gecmis olsun..
Gecen aylarda bende enfeksiyon olmustum,gercekten cok su tuketmek gerekiyor.. Surekli camasir degistiriyordum mikroplari kirmak icin utuluyordum cok fena oluyor o kuzum.,benim üstümde kara bulutlar geziyor gibi.dizimde ki alçı çıktı zorda olsa hareket edebiliyorum ama idrar yolu enf. birde 2 gündür grip var sınav dönemi felaket durumdayım((
Cok gecmis olsun canmteşekkürler içiyorum ara sırada maden suyuma limon sıkıyorum.
teşekkürler geçsinler artık yoruldum sıkıldım hasta olmaktanCok gecmis olsun canm