En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    164
  • Anket Kapalı .
Oyum 1 noya...
biraz daha dar ve bir tık daha kısa olsaydı
daha da çok yakışırdı bence ....bel kıvrımını belli eden elbiseler seni hoş gösterir

eneee başlamış yarışma az katılım olacagını tahmin ediyodum
katılan arkadaşları tebrik ediyorum keşke bende katılsaydım dünkü kombinime çok yakın kombinler var çünkü
oyumu veremedim henüz du bi tekrar bakayım

ben de nacizane fikirlerimi yazayım baree diğer yarışma da yapamamıştım

1 numara: takılar eksik geldi bana, eline kırmızı bi çanta alabilirdin ve üstüne kabanını ceketini vs görmek istedim
2 numara: tam benim tarzım, hatta dün aynı kombindeydim etek bile aynı begendim ben ama yılbaşı oldugu için gözüm kırmızıyı arıyor ister istemez sende de kırmızı bi çanta olabilirdi
3 numara: çok begendim oyum sana ne zamandır o eteklerden arıyorum üstüne de bordo çok hoş olmuş
4 numara: saç makyaj çok hoş ama sade geldi bana bi de ayakkabı farklı bişi tercih edebilirdiniz
5 numara: asil bi görüntü var ama kırmızı çok fazla geldi bana, ben tek bi parçanın kırmızı olmasını seviyorum hem bluz hem çanta hem ayakkabı bana çok fazla geldi kabanınıza bayıldım
6 numara: kombin güzel ama vücudunuza göre olmamış maalsef elbise

2 kişinin kim olduğunu çıkarttım gibi :) Lakin samimiyete göre değil tarza göre verileceğinden eminim.
Adil bir yarış olur umarım,hakeden kazansın.
Başarılar Kızlar..

5 numaraya verdim aslında herkes şıklık olarak algılamış tarz duran birazcık 5 numaraydı.. etek elbise altına ince siyah çorap hala kaldı mı Opak çorap giyilse başkasına vereciktim oyumu.. beş numaranın ceketi trençkot ya da mont tam anlayamadım ama üstündeki şey ile aynı boy takdir ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…